Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    February 2006
    Location
    Ohio
    Posts
    35

    cant start server

    Edit by mod
    Please don't use this outdated script anymore! The script got an overhaul long time ago.
    Please use the minimal or startscript instead


    [[email protected] ~]# cd /home/teamspeak3
    [[email protected] teamspeak3]# ./ts3server_linux_x86 start
    Logging Started
    2009-12-20 09:18:45.019472|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-be ta1 [Build: 9366]
    2009-12-20 09:18:45.020291|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite 3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2009-12-20 09:18:45.020479|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.6.4
    2009-12-20 09:18:45.073964|INFO |SQL | | db_CreateTables() tables created

    ------------------------------------------------------------------
    I M P O R T A N T
    ------------------------------------------------------------------
    Server Query Admin Acccount created

    ------------------------------------------------------------------

    2009-12-20 09:18:45.816978|WARNING |Accounting | | Unable to find valid lic ense key, falling back to limited functionality
    2009-12-20 09:18:46.020118|ERROR |Accounting | | License already in use, server will shut down
    2009-12-20 09:18:46.021487|ERROR |ServerLibPriv | | Server() error while sta rting servermanager, error: instance limit reached
    [[email protected] teamspeak3]#



    i dont understand i just put this on there
    Last edited by florian_fr40; November 8th, 2011 at 04:57 PM.

  2. #2
    Join Date
    July 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    76
    Someone else on the server testing too?

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    136
    First of all bad idea to publish your serveradmin password here.

    Might be an idea to completely flush your database and start again.

    Looks like TS3 believes there's another instance of TS3 running.

  4. #4
    Join Date
    February 2006
    Location
    Ohio
    Posts
    35
    well i deleted that server an tryed again an it does the same thing... i dont know what to do

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    austria
    Posts
    6
    try to run the server as root

  6. #6
    Join Date
    September 2007
    Location
    Calgary Alberta Canada
    Posts
    109

    Lightbulb

    you already have a server running on that machine.

    Type in your Linux shell/Console
    Code:
    ps x
    find the PID Number of Teamspeak (Or screen) process
    type in
    Code:
    kill -9 XXXX
    Where XXXX is the PID of the Teamspeak or screen process.

    This is how I have been killing my server process as I run it in Screen. Is there a better way?

    I finally got my uploads and avatars working (I will make a tested and extensive post later) but after I killed my server and changed the port back to default in the ts3server.ini and relaunched the program now hangs on binding the default voice port. I will have to make a new post about it after searching for the same issue

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: March 15th, 2018, 12:09 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: October 12th, 2013, 03:42 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: May 6th, 2013, 09:05 AM
  4. Cannot start server from start menu
    By sitting duck in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: March 20th, 2010, 01:37 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: December 22nd, 2009, 08:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •