Forum

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    August 2007
    Location
    Berlin
    Posts
    12

    How to run a 2nd Server on a different port

    hi can any one tell me how i can run a 2nd teamspeak on a other port?

    my clan has around 300 members and so many want to see the new TS3

    so i need realy to run a 2nd server

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Nirgends
    Posts
    13
    Get a licence from https://sales.teamspeakusa.com/.

    But the site is down.
    Last edited by florian_fr40; November 8th, 2011 at 03:32 PM.

  3. #3
    Join Date
    June 2009
    Location
    Wuppertal
    Posts
    46
    with out lizenz no go and lizenz giver is at moment down for go TS3 lizens hope came at workdays a live befor chrismas.

  4. #4
    Join Date
    August 2007
    Location
    Berlin
    Posts
    12
    ya i c.... wahhhhh need licene :P

    but its realy hard for a 300 members clan :P ill hope its free for clans and non commercel use...

  5. #5
    Join Date
    June 2009
    Location
    Wuppertal
    Posts
    46
    hi as clan or gilde
    give it a amplify lizen free with that can you make 10 vserver with 512 slots for all server make .
    z.b
    1 server with 512 slot or 2 server with a 256 slots.

  6. #6
    Join Date
    August 2007
    Location
    Berlin
    Posts
    12
    sounds great ^^

  7. #7
    Join Date
    June 2009
    Location
    Wuppertal
    Posts
    46
    look at that site when is online .
    http://sales.teamspeakusa.com
    Last edited by florian_fr40; November 8th, 2011 at 03:33 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: May 2nd, 2012, 08:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •