Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    1

    Is TS3 client able to connect to TS2 Servers

    Is TS3 client able to connect to TS2 Servers.

    I can connect to the demo ts3 server, but soon as I try to connect to a ts2 server I am unable to connect to it.

    Is this no backwards compatablity or someting else?

    any help here would be great.

    Also will GTeamspeak work with TS3 Server? and IPboard forum

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,356
    Please use the search function or look into the pinned thread like this:
    http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=46534

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: August 4th, 2015, 09:20 PM
  2. Teamspeak 3 Client won't connect to any servers
    By Sirai99 in forum Off Topic
    Replies: 1
    Last Post: August 22nd, 2014, 11:22 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: April 7th, 2013, 08:58 PM
  4. Replies: 11
    Last Post: July 27th, 2012, 03:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •