Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    NL
    Posts
    2

    run more servers

    How we can run more servers? do we have to run more clients? or is there a other way? in ts2 whas that verry simple, but how we have to do that now?

    thx!

  2. #2
    Join Date
    June 2009
    Location
    Wuppertal
    Posts
    46
    hi
    over server query have i implant new vserver

    commands:

    login serveradmin Yourpassword
    servercreate virtualserver_name=servername\s]\p[\sServer virtualserver_port=9990 virtualserver_maxclients=60

    but now have i a problem must higher the admin rigths .Token by create have i use for the first login member for my.
    at 1 vserver have i the rigths with this command force too 100

    login serveradmin Password
    use sid=2
    servergroupaddclient sgid=2 cldbid=2

    now have i the problem this use for the new vserver.

  3. #3
    Join Date
    June 2004
    Location
    germany
    Posts
    16
    login serveradmin yourpw
    use sid=3
    tokenlist

    and voila you have the first token ^^

  4. #4
    Join Date
    June 2009
    Location
    Wuppertal
    Posts
    46
    hi see i right that sid is the id vserver?
    sid = 1 is main server the first
    sid = 2 the second vserver
    usw

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    4
    hi when i will add a new server i become this error :
    error id=2054 msg=invalid\sfile\spath

    the license is aktiv and the rights, too

    what make i wrong?

    i have found it, i must start the server with ini file
    Last edited by BeastII; December 21st, 2009 at 09:35 PM.

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    NL
    Posts
    2
    ok, thx for the replys, that will help!
    im using Centos, how i run TS3 in screen? And is that necessary?

    thx

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Not possible] is there a way to federate servers? (a.k.a. merge, join servers)
    By allbad in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: June 17th, 2014, 09:12 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: October 8th, 2012, 03:44 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: May 12th, 2012, 05:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •