Forum

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Philadelphia
    Posts
    21

    [SOLVED]License makes TS3 use a new port

    I have my server on LOCKDOWN firewall-wise. It's very sensitive and only has a few ports open (we get DDoS'd alot). After applying for my license and receiving it, the server stopped running unless I turned off the firewall. If I renamed the licensekey.dat it'll work without the license.

    I have 9987 UDP and 30033,10011 TCP opened.

    Code:
    Server1:/home/ts3/ts3server# ./ts3server_linux_x86
    Logging Started
    2009-12-21 21:01:00.547798|INFO    |ServerLibPriv |   | Server Version: 3.0.0-beta1 [Build: 9366]
    2009-12-21 21:01:00.548075|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2009-12-21 21:01:00.548120|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.6.4
    2009-12-21 21:04:09.560252|DEVELOP |              |   | TS3ANetwork::Connect failed error: 110
    2009-12-21 21:04:09.560381|ERROR   |Accounting    |   | Unable to connect to accounting server
    2009-12-21 21:04:09.561050|ERROR   |ServerLibPriv |   | Server() error while starting servermanager, error: unable to connect to accounting server
    Last edited by Jimi`; December 22nd, 2009 at 12:13 AM.

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    9
    Same here. Which outgoing port for which target IP has to be opened for connection to the accuonting server? So that I can explicitely allow this.

  3. #3
    Join Date
    October 2009
    Location
    WV, USA
    Posts
    38
    Yea same here bad part is I cant even connect becouse of my firewall on my router......if anyone fid the port that woud be great.

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    London UK
    Posts
    28
    i would say the new port would be a connection to and from the licanceing server. to say yea its legit or its not

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Philadelphia
    Posts
    21
    clearly, but which port, plus this should be added to the FAQ since they claim you only need the original 3 ports open.

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Eastern Us
    Posts
    68

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    Philadelphia
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by DonkeyP View Post
    Thanks I was just about to link to your topic!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NPL License makes Server Shutdown?
    By pdX novice in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 4
    Last Post: March 12th, 2015, 06:58 PM
  2. 512 free license to help the port partition
    By crayzturks in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 0
    Last Post: December 5th, 2010, 12:42 PM
  3. License authenticating port?
    By high6 in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: April 30th, 2010, 04:42 PM
  4. [Solved] Port for verfication of the npl license
    By alberto0o in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: January 17th, 2010, 12:41 AM
  5. license file port
    By cubii in forum Server Support
    Replies: 3
    Last Post: December 22nd, 2009, 12:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •