Forum

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Location
    canada\quebec
    Posts
    23

    Exclamation SOLVED : Server shutdown after +- 1 hour

    Hi,

    i've recently install TS3 serve beta 1 and beta 3. It's seriously Kickass!

    but both seem to have the same problem.

    After a random number of time, everyone get disconnected from the server and can no longer connect to it. The server is still running but no error in log file.

    The only temporary solution is to restart the server but the problem still happend after a random number of minutes.

    It happen both if you are using a mysql server or no.

    Beta 1 and 3 tested and have the same problem.

    client are all on ts3 client beta 2

    Config : Windows server 2008 running on VMware workstation

    Any idea ?

    SOLVED : the problem was that a was using no licence file. I order one and install it. Since that, it work like a charm !!
    Last edited by corotte; December 24th, 2009 at 04:41 AM.

  2. #2
    Join Date
    December 2007
    Location
    Austria,Linz
    Posts
    214
    Restart the process (whole instance) or only the virutal server?

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    canada\quebec
    Posts
    23
    hmmm, did'nt think at this. I'll test it next time but at the moment, i've try to restart the whole process since i have only one virtual server.

    I'll inform you as soon as possible

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    canada\quebec
    Posts
    23
    It happend a few minutes ago.

    I was unable to restart the virtual server.

    but finally, i found something interesting in log file. something i have'nt seem in the other log file.

    2009-12-21 22:53:49.876375|ERROR |Accounting | | failed to update accounting service
    2009-12-21 22:53:49.954501|INFO |VirtualServer | 1| client disconnected 'USER'(id:3) reason 'reasonmsg=Server Shutdown!'
    2009-12-21 22:53:49.954501|INFO |VirtualServer | 1| client disconnected 'USER'(id:2) reason 'reasonmsg=Server Shutdown!'
    2009-12-21 22:53:49.954501|INFO |VirtualServer | 1| client disconnected 'USER'(id:8) reason 'reasonmsg=Server Shutdown!'
    2009-12-21 22:53:49.954501|INFO |VirtualServer | 1| client disconnected 'USER'(id:7) reason 'reasonmsg=Server Shutdown!'
    2009-12-21 22:53:49.970127|INFO |VirtualServer | 1| client disconnected 'USER'(id:5) reason 'reasonmsg=Server Shutdown!'

    to preserve identity, u've replace the name of the user by USER

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    canada\quebec
    Posts
    23
    here's more infos :

    - virtualserver crash after +- 1hour 30 minutes

    the error before everyone get disconnected :
    2009-12-22 03:11:16.510500|ERROR |Accounting | | failed to update accounting service

    then everyone get disconnected :
    reason 'reasonmsg=Server Shutdown!'

    then, the virtualsevrer is down but not the process.

    since i does know how to get full access of the server, i'm not able to restart the virtual server. So i stop the entire process then restart it every time.

    then, the whole things come back again, and again, and again, and again ....

    any idea to try ?

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    KS, USA
    Posts
    1
    Man, I'm having this SAME THING HAPPEN TO ME! Sometimes it will stay up for 10 min...others it will go down in 30 seconds!

    This is stupid. The server even shows running still and the only way to get it back up so everyone can connect is to shut it off and start it up again.

    Why is it initiating shutdown when it's not told to...

  7. #7
    Join Date
    May 2006
    Location
    canada\quebec
    Posts
    23
    did you try to restart the virtualserver (not the process) ?

  8. #8
    Join Date
    May 2009
    Location
    London
    Posts
    16
    I have made a discussion channel on the offical TS3 Server, join

    voice.teamspeak.com port: 9987

    Channel: Server Crash bug discussion (Windows)

    Come in and maybe together we can solve it

  9. #9
    Join Date
    May 2006
    Location
    canada\quebec
    Posts
    23
    I'll be there later. At the moment, the server is full.

    Thanks for the invitation.

  10. #10
    Join Date
    May 2006
    Location
    canada\quebec
    Posts
    23
    sorry but it seem impossible to connect du to player limit at the moment.

    instead, do you have a suggestion ?

    EDIT : i'll try beta5 but by the way, i there any suggestion ?

  11. #11
    Join Date
    May 2006
    Location
    canada\quebec
    Posts
    23
    Beta 5, same problem again

    is the error "failed to update accounting service" related to accounting.teamspeak.com port 2008 ?

    firewall open on server and rule created on router doesn't help

  12. #12
    Join Date
    May 2006
    Location
    canada\quebec
    Posts
    23
    SOLVED

    i order a licence file and install it. Since that, no problem. Server working like a charm !!!

  13. #13
    Join Date
    December 2009
    Location
    Neveda
    Posts
    23
    I just requested a license...

    hope this fixes the problem in beta 9

    edit: just noticed that beta 11 is released...

  14. #14
    Join Date
    December 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    4
    I have the same problem, have the latest server beta 11 and is stil crashes

    |Accounting | | failed to update accounting service

    but the console is still on

  15. #15
    Join Date
    December 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    4
    Even tried the make a new database and still doesn't work

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Random server crash
    By Slivo in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 3
    Last Post: November 4th, 2015, 12:54 PM
  2. Random server crash
    By Slivo in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: October 21st, 2015, 02:04 PM
  3. Server is shut down at a random time
    By dmi94 in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 2
    Last Post: July 21st, 2015, 08:12 AM
  4. Random connection losts all the time in only 1 server
    By bester in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: June 4th, 2014, 03:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •