Forum

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617
Results 241 to 251 of 251
  1. #241
    Join Date
    April 2004
    Location
    CT
    Posts
    93
    Tried everything, even tried writing a new review....no luck. Sorry.

  2. #242
    Join Date
    June 2010
    Location
    Alzenau / Germany
    Posts
    97
    Well, I assume I'll have to live with the 2 stars review then.
    But then again, thanks for your effort for trying to change the review.
    Just for interest, what would your review look like now?

    Edit: I just posted this to the TS support team, probably they can make your post editable or probably erase it, so you could write a new review...
    Last edited by MarkR; January 8th, 2011 at 11:20 PM.

  3. #243
    Join Date
    April 2004
    Location
    CT
    Posts
    93
    My new review:

    After watching this plugin over the last couple of days and seeing how responsive the creator is, I decided to give it another go with his release of 2.0.17. I decided to make my way to the creators website and download the files only (not a big fan of installers). I downloaded the 64 bit files and put them in the plugin folder. TeamSpeak started right up this time (without problems). I initiated the plugin, and tested it out. Worked great this time, no probs! I am very happy to see that the problem I had was fixed.

    This is a plugin I can now recommend to others....and already have. I hope the creator continues to develop the plugin.

  4. #244
    Join Date
    December 2009
    Location
    St.Petersburg, Russia
    Posts
    137
    Quote Originally Posted by cracker View Post
    Guys, Tint Standard is free and perfect, beats everything, works even with Arma2. Its made by the same guy who made TSO.
    The only problem is it's still beta and it doesn't work under Windows 7 32-bit. Hope it will be fixed soon, though.

  5. #245
    Join Date
    June 2010
    Location
    Alzenau / Germany
    Posts
    97
    ts3overlay should also work with ArmA2 in the latest version 2.0.18.
    You can download it as always from http://ts3overlay.r-dev.de

  6. #246
    bugmenot Guest
    Can the Developer of TS3 in the next BETA Client Version add Alpha/Beta of the G19 Plugin?

    all Plugins there i found are horrible and the G15 which TS3 already have is ... i have delete it from my HDD

    So why is the Plugin not in the Client?? You says only that u will it write thats looks better i will the funktions not the best look

  7. #247
    Join Date
    June 2010
    Location
    Alzenau / Germany
    Posts
    97
    FYI, ts3overlay was just updated to version 3.0.0 which supports the latest TS3 Client RC.
    You can download it as always from http://ts3overlay.r-dev.de

  8. #248
    Join Date
    September 2011
    Posts
    1
    Hi, thanks for your plugin...
    I have a problem with TsNotifier and a win7 tablet.
    I use a tablet with win7 32, screen 32 bits, 1366x768, 60 Hz, GPU Intel 3150.
    TS 3.0.2, ts3_overlay-v3.3.1-32bit.
    The overlay is skew to left...See pictures below.

    Have you any idea to help me.

    http://www.izipik.com/images/201201/...jpjyorje-1.jpg
    http://www.izipik.com/images/201201/...8ij3jki1-2.jpg

  9. #249
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    91
    Quote Originally Posted by eriktu View Post
    Hi, thanks for your plugin...
    I have a problem with TsNotifier and a win7 tablet.
    I use a tablet with win7 32, screen 32 bits, 1366x768, 60 Hz, GPU Intel 3150.
    TS 3.0.2, ts3_overlay-v3.3.1-32bit.
    The overlay is skew to left...See pictures below.

    Have you any idea to help me.

    http://www.izipik.com/images/201201/...jpjyorje-1.jpg
    http://www.izipik.com/images/201201/...8ij3jki1-2.jpg
    do you use the hw-overlay feature of tsnotifier?
    if yes could you post the contents of the hw_overlay.ini file.

    PS: tsnotifier and ts3overlay are 2 different programms and you shouldn't use both at the same time.

  10. #250
    Join Date
    December 2012
    Posts
    1
    Has anyone got the Overlay plugin that comes with TS3 (Ver. 3.7.9) to work with FFXI? I tried messing with the config_user.ini but still can't seem to get it to work.

  11. #251
    Join Date
    December 2005
    Location
    Nothere
    Posts
    8
    There is a way that the guys in may channel are always visible inside the game not only if they are speaking ?
    Beacause i want to see the mens which one i speak.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Plugin overlay
    By papagrizzlybear in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: August 15th, 2013, 01:00 AM
  2. [Rejected] TS3 Overlay Plugin
    By Gluecksbaerli in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: March 25th, 2013, 08:17 AM
  3. Ts 3 overlay plugin 3.5.6
    By geordieriddle in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: August 6th, 2012, 10:36 AM
  4. Rc1: DX Overlay Plugin WOW
    By WoFNuLL in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: May 22nd, 2011, 05:28 PM
  5. ts3 overlay plugin (Failed to open plugin)
    By netmario in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: September 22nd, 2010, 09:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •