Forum

Page 1 of 17 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 251
  1. #1
    Join Date
    January 2009
    Location
    Moscow
    Posts
    29

    Lightbulb TS3 Overlay plugin?

    In Mumble very well implemented feature Overlay. I'd love to see this feature in TS3.


    Code:
    Overlay 
    The overlay is a feature that will overlay the nicknames of users in the channel or users talking over your currently running game. That means you will be able to see who's listening and talking ingame. 
    
    Mumble provides overlay support for Games using Direct3D 9/10 or OpenGL on Windows and OpenGL using games on Linux/OSX.

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    PA, USA
    Posts
    2
    TS3 has a plugin for the Logitech G-15 keyboard. It is 100 times better then TSO ever was. You can even admin the server with out having to ALT+TAB out of a game via the LCD screen. The LCD screen does everything TSO did, plus more. So if you have the G-15 you are in luck.

  3. #3
    Join Date
    September 2002
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    39
    Well KrabKley, that is coming and probably already working.

    http://www.projecttint.com/editions_std.php

    I know its not built-in which is what you specifically was hoping for. But this TINT project is cool because this frees up the TS3 devs to focus on other priorities.

  4. #4
    Join Date
    January 2009
    Location
    Moscow
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Malice486 View Post
    TS3 has a plugin for the Logitech G-15 keyboard. It is 100 times better then TSO ever was. You can even admin the server with out having to ALT+TAB out of a game via the LCD screen. The LCD screen does everything TSO did, plus more. So if you have the G-15 you are in luck.
    I think the silly talk that the best beer or vodka, I mean that not everyone likes this keyboard and not all of it is.
    Not to mention the fact that the Russian localization of this keyboard just terrible. IMHO

    Quote Originally Posted by ViperMaul View Post
    Well KrabKley, that is coming and probably already working.

    http://www.projecttint.com/editions_std.php

    I know its not built-in which is what you specifically was hoping for. But this TINT project is cool because this frees up the TS3 devs to focus on other priorities.
    I hope that there will be any such plug-ins. But I would like it to be implemented as well as in Mumble

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    14
    hopefully there will be an overlay that can work with xfire and steam.
    I hate how you can only run one or the other....

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    14
    Not free

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    14
    does it work along side xfires and or steams overlays?

  8. #8
    Join Date
    December 2009
    Location
    Shakopee, MN
    Posts
    3

    Smile TS3 Overlay

    Quote Originally Posted by CyberDemonLord View Post
    Beta of TS3, beta of plugins...
    Of course mate!

  9. #9
    Join Date
    June 2009
    Location
    Wuppertal
    Posts
    46
    hi
    claw is a videorecorder main but the user search overlay and that find it must free and not bound on kommercial videorecorder.

  10. #10
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    some 3rd party is working on such a addon for teamspeak3, we just dont know when it will be available

  11. #11
    Join Date
    December 2009
    Location
    Arizona
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by anthonyluth View Post
    Of course mate!
    I just enable it when I need it.

  12. #12
    Join Date
    December 2009
    Location
    SC
    Posts
    2
    To clarify the overlay will still work after the 15 day trial period correct?

  13. #13
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2

    Exclamation

    Are there any Overlay Plugins for the MAC Version?
    Mumble has it built in. This is one of the most needed features but TS3 does not have it.

  14. #14
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    14
    personally i think it should have been coded Into ts.

  15. #15
    Join Date
    December 2009
    Location
    Denmark
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by ViperMaul View Post
    Well KrabKley, that is coming and probably already working.

    http://www.projecttint.com/editions_std.php

    I know its not built-in which is what you specifically was hoping for. But this TINT project is cool because this frees up the TS3 devs to focus on other priorities.
    Unfortunately, information on the home page is very scarce, and you can't even read the forum there without an account. That wouldn't be so much of a problem if it weren't for the fact that you can't even make an account without knowing a "secret word". In other words, it's invite only

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Plugin overlay
    By papagrizzlybear in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: August 15th, 2013, 01:00 AM
  2. [Rejected] TS3 Overlay Plugin
    By Gluecksbaerli in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: March 25th, 2013, 08:17 AM
  3. Ts 3 overlay plugin 3.5.6
    By geordieriddle in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: August 6th, 2012, 10:36 AM
  4. Rc1: DX Overlay Plugin WOW
    By WoFNuLL in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: May 22nd, 2011, 05:28 PM
  5. ts3 overlay plugin (Failed to open plugin)
    By netmario in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: September 22nd, 2010, 09:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •