Forum

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    10

    Problem with Licensekey, server config.

    Hello,

    I hava a ts3 beta server running on linux, and i have uploaded the ''licensekey.bat'' to my root dir of Ts3. But he stay saying: 2009-12-22 01:48:50.067029|WARNING |Accounting | | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality

    Is there something kind of a port that i need to open ?
    I have tryed to delete de commandline of the license key in the config.
    But it is unscuccesful.

    And i got a second problem, my server dont load the ''ts3server.ini''

    Greetz 0wn3r

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    lutz
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by 0wn3r View Post

    ''licensekey.bat''
    licensekey.dat

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    10
    now he still hanging on this,
    2009-12-22 03:29:24.371465|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta1 [Build: 9366]
    2009-12-22 03:29:24.371791|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2009-12-22 03:29:24.371857|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.6.4

    Greetz 0wn3r

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    10
    i have open port 2008

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    10
    Problem Solved..

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    42
    So i have the same Problem do i have to copy the whole email with the license key ore just this here :#

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXgVGVpY2hzdHIu
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXdW50cnkgICAg
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXmYXggICAgICAg
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXFNsZWluQFJh
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXZGUgKFNsZWlu
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXGFydCBkYXRl
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXRlYyAyMSAw
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXX3RzICAgOiA1MTIK
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXo9PWtleT09ClZG
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXc0dmlwT0Fsdmxt
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXX1OVERpRTlEc082
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXhObEhPVWNmSEJY
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXX3hZVndVOTVTSm1C
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXTE0OGhJcHgw
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXZW5Ua2lObXNET0Z6
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXX

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by TSlein View Post
    So i have the same Problem do i have to copy the whole email with the license key ore just this here :#


    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXTE0OGhJcHgw
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXZW5Ua2lObXNET0Z6
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXX
    Save the Attachment of the mail! After that, copy the licensekey.dat FILE to your TS3 root. Restart the TS3-Server and you're done.

  8. #8
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    42
    the problem there was no Attachment ^^

    only the text

    EDIT:
    It was a failure with my mailprogramme on my server.

    I just send an mail to them and ask for a new licensekey so they have sent me a new one on an other adress and now everything should work fine ^^
    Last edited by TSlein; December 22nd, 2009 at 02:49 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. licensekey.dat problem
    By vakotm in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: May 9th, 2013, 05:23 PM
  2. Licensekey problem
    By teamspeak user71 in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: October 5th, 2012, 04:01 PM
  3. Problem with licensekey.dat
    By thaalesalves in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 3
    Last Post: May 6th, 2012, 04:25 AM
  4. licensekey problem
    By DonRevan in forum Server Support
    Replies: 3
    Last Post: April 10th, 2011, 02:08 PM
  5. And another problem with licensekey.dat -.-
    By netshadow in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 5
    Last Post: October 26th, 2010, 10:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •