Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    London, UK
    Posts
    10

    Unable to load database plugin library, halting!

    If i start the server from inside the directory that it is located in, the server will start and run fine, eg:

    Code:
    $ cd /Users/jasarien/teamspeak3-server_mac
    $ ./ts3server_mac
    Results in a working server.

    But if I run it from outside the directory where the server is located, it fails with the message that it can't load the database plugin library, eg:

    Code:
    $ cd /
    $ /Users/jasarien/teamspeak3-server_mac/ts3server_mac
    Results in:

    Code:
    INFO    |ServerLibPriv |   | Server Version: 3.0.0-beta2 [Build: 9398]
    CRITICAL|DatabaseQuery |   | unable to load database plugin library, halting!
    Do I need to copy the database libraries from the ts server directory to a location in my system? Do I need to add the ts server directory to my PATH? Why is this happening?

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    New Jersey
    Posts
    3
    I'm having the same problem, here's my dump

    Logging started
    2009-12-22 02:48:07.935935|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta3 [Build: 9419]
    2009-12-22 02:48:07.936462|CRITICAL|DatabaseQuery | | unable to load database plugin library, halting!
    logout
    [Process completed]

    Hope someone has an answer.

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Dallas, TX, USA
    Posts
    23
    Cd to it before executing it. If need be create a shell script that does it for you.

  4. #4
    Join Date
    February 2010
    Location
    Canada
    Posts
    1

    Cd'ing?

    This is the first server I am creating and I am having the same database problem, and I have 1 question. What is Cd'ing, and how do you do it?

    The help is much appreciated! )

    Okay I was playing around and I figured out how to "cd" I feel pretty stupid. Now I have gotten a license key and put it into the directory but now it cant find the license anyone know the problem?

    Well now after some more fighting Ive been able to get my license in but my IP is 0.0.0.0 How do I get this to change?
    Last edited by rjmceachern; February 5th, 2010 at 07:28 AM. Reason: Edit

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: October 17th, 2014, 02:33 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: November 11th, 2013, 05:04 PM
  3. unable to load database plugin library, halting!
    By jeremyr in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 16
    Last Post: July 27th, 2012, 11:50 AM
  4. [Resolved] unable to load database plugin library "libts3db_mysql.so", halting!
    By PoL4K in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 10
    Last Post: March 15th, 2012, 06:29 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: April 29th, 2010, 08:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •