Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    172

    TTS still busted...

    Seems TTS still stops working... was hoping this version might have fixed that issue. Weird though, cause I was in the server myself and changing channels left and right for quite a few minutes... then a couple members joined and started moving around channels and it stopped.

  2. #2
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    ok we will try to investigate that further.

    thanks

  3. #3
    Join Date
    June 2004
    Location
    USA
    Posts
    89
    it works only on my windows default sound card i have my bluetooth headset setup as the playback output but tts won't playback in it.

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Belgium
    Posts
    3
    Yep, stops working after a while here too.

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    de
    Posts
    6
    client beta9 fixes this problem for me

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    33
    Quote Originally Posted by Vulli View Post
    client beta9 fixes this problem for me
    Where did you get beta9 ? I only find beta8.

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    69
    There is no beta 9 client (yet).
    However, I am experiencing the same problem on beta 8, using win7 32bit.
    TTS just gets silent after a while.
    I cannot say if that problem is triggered by a certain action or if it just stops by itself...

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    172
    Its very odd thing and have attempted to try and narrow down where, when and why it stops but with no luck so far. Right now its stopping after it speaks 4 times no matter what I do...

    Switch channels 4x's and it stops.
    Mute and unmute speakers or mic 4x's and it stops

    Win7 64bit
    SB Fatality Pro soundcard

  9. #9
    Join Date
    December 2009
    Location
    Kansas City
    Posts
    15
    Same here.
    Windows 7 64bit
    Realtek Audio

    Works for the first few notifications, but quits. I have to close and reopen the program to hear them again.

  10. #10
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    172
    Update: Was going to try a compatability mode and see what happens but I guess I had attempted this in a previous version because it was already selected for Vista SP2 mode... disabled compatability and now I am muting and changing channels like a mad man and its still working.

    Will see how long it lasts and post back later.

  11. #11
    Join Date
    December 2009
    Location
    de
    Posts
    6
    yes i'm sorry that was a typo, i meant beta8

    however i was too quick to judge, it still breaks for me after a while, it just takes longer with beta8

  12. #12
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    172
    UPDATE: Odd... couple members in here now and so far its still working since my last post 4 hrs ago. Im shocked... will see where I stand at the end of the night.

    Anyone else here using Windows 7 64bit like myself and it still breaking?

  13. #13
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    172
    Seemed to have stopped working after a couple more members came into the server. I was playing a game for 2 hrs and I think it stopped just around that time at 9PM.

  14. #14
    Join Date
    January 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    1

    Text to Speech turns off

    When I first start TS 3, my text to speech works fine. However, when I enter any game, my sound disappears from TS 3. I've gone and updated my text to speech in my control panel, but it still won't work until I log off of TS 3 after I stop playing the game. I can hear people talk but I can't hear when they go in and out of rooms. Is anyone else having this issue or can anyone help? I have Vista 64. Thanks.

  15. #15
    Join Date
    January 2010
    Location
    sweden
    Posts
    1
    i also get it, its there at first but dissapear after 30 mins of so

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •