Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  1. #16
    Join Date
    March 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Also the same problems here.

  2. #17
    Join Date
    December 2009
    Location
    de
    Posts
    6
    same problem as in this thread
    http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=47530

    seems rather common

  3. #18
    Join Date
    December 2009
    Location
    NY
    Posts
    3
    Same thing happens to me. Stops working after Anna makes a few announcements...

    Win7 64bit


    and Vulli, you linked this thread.
    Last edited by RS-Dolph; January 9th, 2010 at 01:42 PM.

  4. #19
    Join Date
    December 2009
    Location
    de
    Posts
    6
    no i didnt initially, a mod merged the new thread and this old one

  5. #20
    Join Date
    December 2009
    Location
    NY
    Posts
    3
    Those sneaky mods.

    Also, I've looked on and off all day and couldn't find anything that helped resolve this.

  6. #21
    Join Date
    December 2009
    Location
    Kansas City
    Posts
    15
    bump please

  7. #22
    Join Date
    December 2009
    Location
    Portugal
    Posts
    492
    Guys, its in the changelog of the next client release:
    Windows TTS now only uses one channel instead of five simultaneous voices.
    @ http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=49415

    Regards

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •