Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    US
    Posts
    29

    Channel Phonetic names not working correctly.

    I see that beta 5 adds the phonetic name for channels in the channel edit area.
    It does not seem to work for me though along with how something is said.
    An example:

    If you name a channel "BF2 Server #1" the voice says "bold face 2 server number one".
    If I use the phonetic area for the channel edit, it does nothing to change this.

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    172
    Yes, I concur... just tested it myself for the first time. And funny you mention Boldface 2... cause we just made a BF2 channel and were giggling when we heard the TTS for it. LOL

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Canada
    Posts
    13
    Well it works fine for our server. You can't however hear the correct pronunciation unless you have Beta 5 Client installed but other than that everything pronounces itself correctly. I however haven't found a way to actually spell out the word which I'm probably missing something.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    172
    Quote Originally Posted by Braeden1992 View Post
    Well it works fine for our server. You can't however hear the correct pronunciation unless you have Beta 5 Client installed but other than that everything pronounces itself correctly. I however haven't found a way to actually spell out the word which I'm probably missing something.
    No... we are talking about if you Right Click and go into Edit Channel and there is a Phonetic Name line that, if say your Channel is called HQ... you can set the Phonetic Name to say Head Quarters... but it doesnt work.

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    35
    Have you tryed creating a new channel? On my server, adding phonetic names to existing channels doesn't work, too. But if I create a new (Sub-)Channel and give it a phonetic name, it works fine.

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    172
    Channel Phonetics seem to be fixed in beta6... woot.

    Now only if we can see the TTS fixed so we can actually hear Channel Phonetics all the time

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Not possible] Can I disable channel admins to edit Phonetic names of channels?
    By mikenzb in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: November 12th, 2014, 11:47 AM
  2. Phonetic Names
    By supersimo in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: July 24th, 2013, 02:40 PM
  3. [Resolved] phonetic names
    By dazzaw17 in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: March 26th, 2011, 05:34 PM
  4. Right, added phonetic names to channel names ...
    By willy_sunny in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: December 23rd, 2009, 11:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •