Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    October 2008
    Location
    USA
    Posts
    14

    [BUG] TS3 Beta 5 Permission Mange Tokens Issue

    The manage Tokens isn't working for all of us that tries to make the token on the Client or it could be a server bug not sure. I'm sure it's a small bug.

  2. #2
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    what is not working? i just checked it and it does work...

    so please give more feedback...

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    KY, USA
    Posts
    13
    I think we are experiencing the same problem since upgrading to beta5.

    Basically normal procedure for granting permissions via token
    but then the client disconnects and reconnects and theyre not a part of the server group, even when using the add button in the server group window the effect only stays untill they disconnect.

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    KY, USA
    Posts
    13
    This also only seems to apply to adding members to an extra servergroup that we created for sub-admins, tried with the same clients sub-admin vs serveradmin and it works fine for the server admin group.

    Also we are using mysql but haven't had any issues there

  5. #5
    Join Date
    October 2008
    Location
    USA
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by R. Ludwig View Post
    what is not working? i just checked it and it does work...

    so please give more feedback...


    Went to Permissions->Token Manager->Add Token->Create

    Than Error

    <03:21:08> insufficient client permissions (failed on i_group_member_add_power (17282/0x4382))
    <03:21:09> insufficient client permissions (failed on i_group_member_add_power (17282/0x4382))
    <03:21:09> insufficient client permissions (failed on i_group_member_add_power (17282/0x4382))
    <03:21:09> insufficient client permissions (failed on i_group_member_add_power (17282/0x4382))
    <03:21:32> database empty result set

    Bug maybe?

    We are using SQLite default all the way back from beta1 do we need to do anything extra to make this issue go away?

    When I do update i just copy and replace the files with the server offline than start it back up.

    I'm a server admin and have channel Admin as well when I go to a channel where I have no Channel Admin than it works but when I have both it doesn't work.

  6. #6
    Join Date
    October 2008
    Location
    USA
    Posts
    14
    Also I can't revoke channel admin by right clicking their name and select channel admin it has a check by it but I can't get the check to go away any ideas?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Issue with tokens containing + when using http://www.teamspeak.com/invite/
    By PotaBlava in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: March 1st, 2012, 08:27 AM
  2. Permission problems Beta 29
    By Mindwalker in forum Server Support
    Replies: 7
    Last Post: October 11th, 2010, 04:18 AM
  3. Beta 18 Issue!
    By homerS__ in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: February 12th, 2010, 02:35 PM
  4. Old Tokens on Beta 17 Update not working
    By Mindwalker in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: February 7th, 2010, 07:42 AM
  5. Beta-9 serious issue
    By Polarhannes in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: December 27th, 2009, 07:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •