Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    netherlands
    Posts
    5

    [Solved] error id=256 msg=command\snot\sfound

    Hi,

    I am getting this error when i try to log in with telnet:

    PHP Code:
    error id=256 msg=command\snot\sfound 
    Someone who can help me with this?
    ( we are running on centos 5 )

    Thanx!
    Last edited by mboshoven; December 24th, 2009 at 11:50 AM.

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hamm / Germany
    Posts
    13
    ok..i have the same problem when i using my serveradmin login

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    netherlands
    Posts
    5
    No one have a solution yet?

    Problem solved!
    I used putty instead of the windows telnet and that worked!
    Last edited by mboshoven; December 24th, 2009 at 11:50 AM.

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hamm / Germany
    Posts
    13
    but i have in putty telnet the same problem....

  5. #5
    Join Date
    July 2004
    Location
    Oirschot, Netherlands
    Posts
    123
    have you checked that the two character sets that you use match, for example you are not using german on your pc/putty and english on your server?

    and just to make it very sure, you are using: login <space> serveradmin <space> YoUrPaSs

    also could you try: use 1

    and see what the output is, if it results same error probably charset, else i have no clue and you will need the devs, and could start with trying to reinstall ts.

    running on centos 5.4 64 bit with mysql here fine :P

    last but not least have you tried logging in with the querylogin from the ts3 client? (ctrl+shift+v)(do not forget to erase your password when done, it stays )

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. error id=1033 msg=server\sis\snot\srunning
    By execorehosting in forum Server Support
    Replies: 7
    Last Post: October 9th, 2013, 12:33 AM
  2. [Resolved] error id=256 msg=command\snot\sfound
    By Rafaello65 in forum Server Support
    Replies: 3
    Last Post: July 5th, 2011, 11:15 PM
  3. [Solved] Query Command Error
    By __x22 in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: April 11th, 2010, 09:15 PM
  4. Error in the help text of the query command channellist
    By Stefan1200 in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: February 9th, 2010, 08:20 PM
  5. small error in query command
    By mavmike in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: December 19th, 2009, 11:59 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •