Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    379

    [BUG] TS3 non responsive

    windows 32bit
    XP Service pack 3

    beta6

    occasionally Teamspeak becomes non responsive, i can still browse channel information but i cant move channels or access anything.

    When i click quit on the client it takes a noticably longer time to quit aswell.


    Client log dosent report anything.

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Oregon
    Posts
    10
    I get the same thing,i would best describe it as severe latency. I did notice that 3 out of 5 times my logitech mouse software crashed at the same time and i never have had that program go down untill i used ts3 beta 6..the earlier betas didn't do this as far as i gather.

  3. #3
    Join Date
    April 2009
    Location
    Australia
    Posts
    75
    I have a similar problem, when I minimize the program it sometimes will not come back.

    I think it may be Windows 7 related?

    I have it set to minmize to taskbar and not tray, so it should always be down the bottom. But, it doesnt always end up in the standard taskbar area.

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    379
    Quote Originally Posted by wolf_5150 View Post
    I get the same thing,i would best describe it as severe latency. I did notice that 3 out of 5 times my logitech mouse software crashed at the same time and i never have had that program go down untill i used ts3 beta 6..the earlier betas didn't do this as far as i gather.
    interesting: i use the logitech software for my mouse, maby a connection.

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Oregon
    Posts
    10
    That was my first look, I even went back to my mx310 and rolled back the drivers but i couldn't duplicate it...seems random. I also recently installed the logitech illuminated keyboard and i fear that there may be conflict between mouse and keyboard so i wouldn't point the finger at ts3 just yet. My main problem as i am experiencing right now it when i change channels in ts3 i get the "channel switched" audio conformation but yet it shows me still in the lobby with no ability to type text or anything.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Evaluation] Non-Responsive when Pop-up appears
    By LucidLunatic in forum macOS
    Replies: 17
    Last Post: March 20th, 2019, 12:28 PM
  2. [Evaluation] Can not close Modal dialog since client 3.0.17
    By delilahwild in forum macOS
    Replies: 14
    Last Post: June 20th, 2018, 02:45 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •