Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 11 of 11

Thread: License

  1. #1
    Join Date
    December 2005
    Location
    Colorado
    Posts
    75

    License

    Hi

    I am useing TS for my Game Clan Chat just me and a few friends do I need to get a License now to use TS3 or how does that work?

    tbarlow

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    PA, U.S.
    Posts
    35
    Please also keep in mind that if you're a clan member or you're hosting a small TeamSpeak server for your own non-profit, internal or personal use, you may not need to be licensed at all. As long as you are not using TeamSpeak within a commercial environment, do not use TeamSpeak in any way for profit, and you adhere to ONE of the following configurations for your entire organization per our EULA:

    * 10 servers, 100 slots each, for a total of 1000 slots
    * 4 servers, 250 slots each, for a total of 1000 slots
    * 2 servers, 500 slots each, for a total of 1000 slots
    * 1 server, 1000 slots, for a total of 1000 slots

    There is no need to pay for licensing and you do NOT need to register on our website.
    http://www.teamspeak.com/?page=faq&c...=2#npo_license

  3. #3
    Join Date
    December 2007
    Posts
    238
    yea, this is for ts2 license @JakkFrosted.
    look at this for information for ts3 license

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    PA, U.S.
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by Elradon View Post
    yea, this is for ts2 license @JakkFrosted.
    look at this for information for ts3 license
    I see. But:

    NON-PROFIT LICENSE REGISTRATION is for NON-PROFIT entities who wish to upgrade their TeamSpeak 3 Server license to allow a maximum of 10 virtual servers and 512 slots.
    So unregistered would be a max of 32.

  5. #5
    Join Date
    December 2005
    Location
    Colorado
    Posts
    75
    when I tryed to start the server I got this

    2009-12-26 00:34:41.054455|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta8 [Build: 9526]
    2009-12-26 00:34:41.055004|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2009-12-26 00:34:41.055081|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.6.21
    2009-12-26 00:34:41.239078|WARNING |Accounting | | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
    2009-12-26 00:34:41.240087|ERROR |Accounting | | failed to register accounting service
    2009-12-26 00:34:41.240553|ERROR |ServerLibPriv | | Server() error while starting servermanager, error: instance check error
    [email protected]:~/teamspeak3-server_linux-x86$

    any thoughts Y

  6. #6
    Join Date
    December 2005
    Location
    Colorado
    Posts
    75
    I got it working

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    USA
    Posts
    7
    You do not need to get a license to use it for you and a few friends. If you choose to use it for commercial applications later, or find you need more than the 32 slots, then you would need to get a license at that point.

    http://teamspeak.com/?page=faq&cat=s...o_needs_to_pay

  8. #8
    Breslau Guest

  9. #9
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    76
    Hello

    Out of curiosity, those 512 slots available for the public license of TS3.
    Is this a limitation regarding the possible connected users at one time to various virtual servers or is this the maximum available number of slots on all virtual machines, regardless if users are connected or not?

    Greetings
    BlackMoon

  10. #10
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    76
    no one know that ? oO

  11. #11
    Join Date
    December 2009
    Location
    USA
    Posts
    83
    its the max number of slots you can create. It does not count actual users connected, for example if you have one virtual server for 512 slots, that is all you can have. It does not matter if its a different physical machine or a virtual server on the same machine, it will not allow you to have more than 512 slots.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] License Key Path Breaking License Check
    By twprogrammers in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: June 29th, 2015, 05:47 PM
  2. Replies: 14
    Last Post: September 9th, 2014, 06:23 PM
  3. NPL license denied due to existing license?
    By Noxite in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: August 30th, 2013, 07:02 AM
  4. TeamSpeak License (ATHPs License)
    By pRoFaKe in forum Off Topic
    Replies: 6
    Last Post: April 23rd, 2013, 09:40 PM
  5. Non-profit license issue : invalid license
    By Yagga in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: December 27th, 2012, 02:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •