Forum

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 157
  1. #16
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by wizzywig View Post
    Still an issue when using IE8 with none of the ajax working correctly
    Haha, can be. I have to say that I didn't test ist in IE yet, nobody here is using it, or? :P


    EDIT: fixed it. Was just a small defect
    Last edited by Prookie; December 26th, 2009 at 12:01 PM. Reason: fixed

  2. #17
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    88
    Excellent script, thank you very much. Looking forward to this progressing

  3. #18
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    30
    New VERSION Available Version 0.15

    Version 0.15 [Develop]
    !!! new config.inc.php

    & bugfix Token add system
    + added Banner
    + added Theme system
    & bugfix : Warning: Invalid argument supplied for foreach() in ...
    & bug found on set Password cant fix
    info:

    Info = on ( volle funktion )
    Editor = on ( volle funktion )
    Server Gruppen = on ( nur auflistung & rechteid auflistung )
    Client Rechte = off
    Channel Rechte = off
    Channel Gruppen = off
    Channel Client Rechte = off
    Token = FINAL


    http://server.fankserver.de/download...?download=0.15

  4. #19
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    30
    New VERSION Available Version 0.16

    & tsviewer bugfix

    http://server.fankserver.de/download...?download=0.16

  5. #20
    Join Date
    December 2009
    Location
    BE
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by wizzywig View Post
    Still an issue when using IE8 with none of the ajax working correctly
    yes :'(

    the rest is great !

    Edit :
    Is it possible to change or add "human value" for "Virtual Server #X Connection" like MB or something bytes are kinda "non-human"
    Last edited by jicao; December 26th, 2009 at 06:22 PM.

  6. #21
    Join Date
    December 2009
    Location
    BE
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by blackdome View Post
    nun auch in EN

    demo link

    http://blackdome.servegame.org

    reinschauen lohnt sich
    is it still in SQL ? or sqlite is compatible ?

  7. #22
    Join Date
    December 2008
    Location
    england
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by Prookie View Post
    Das ist auch nur eine minimale Ausführung, damits überhaupt anschaubar ist.
    Da wird noch was kommen

    btw, thanks for the translation, wizzywig!
    no problem mate would love to see a user management and database backup implamented

  8. #23
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    39
    First of all, this thread is not there for any other script, ok? I don't post updates in yours, or...

    And about the login:
    join your ts server and click on Rights (Rechte) -> ServerQuery Login, then you can create a user.

  9. #24
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    39

    0.3.2

    v0.3.2 26 Dec 2009

    - fixed javascript in IE 8
    - added token support
    - a little internal code cleanup

    released

  10. #25
    Join Date
    December 2009
    Location
    BE
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by Prookie View Post
    v0.3.2 26 Dec 2009

    - fixed javascript in IE 8
    - added token support
    - a little internal code cleanup

    released
    great job ! thx
    maybe just add an UK or DE flag to change translations

  11. #26
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by jicao View Post
    great job ! thx
    maybe just add an UK or DE flag to change translations
    Do you mean this 3. line inside the index.php?
    PHP Code:
    define('TS3WEBINTERFACE_LANG''de');    // edit language 
    or 'en'

  12. #27
    Join Date
    December 2009
    Location
    BE
    Posts
    31
    yeah each time you uplate we have to edit it
    (sorry)

  13. #28
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    39
    Hm, you are right^^
    Maybe the next version will contain a language selection when you log in

    prookie

  14. #29
    Join Date
    December 2008
    Location
    england
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by Prookie View Post
    Hm, you are right^^
    Maybe the next version will contain a language selection when you log in

    prookie
    What would be good woudl be to have a config.php with all settings and in the updated files you can just have config.php.new this way the user can keep there settings for each update and only amend the new config with changes

  15. #30
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by wizzywig View Post
    What would be good woudl be to have a config.php with all settings and in the updated files you can just have config.php.new this way the user can keep there settings for each update and only amend the new config with changes
    great idea, thank you!

    prookie

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: July 19th, 2014, 11:12 AM
  2. Server outdated
    By minos14 in forum General Questions
    Replies: 6
    Last Post: June 2nd, 2010, 09:47 PM
  3. TS3 ban system (outdated)
    By Slater in forum General Questions
    Replies: 27
    Last Post: December 27th, 2009, 02:31 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •