Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    March 2009
    Location
    USA - IL
    Posts
    9

    Multiple Virtual Servers

    I have searched these forums up and down (and the FAQ) and havent found anything related to this (regarding TS3).

    How do i setup multiple virtual servers with TeamSpeak 3? i never found instructions to do this, not even in the documentation with the server download. I am using the windows version (on winxp) and i have aquired a non-profit liscense for 10 virtual servers / 512 slots. I recently added my Admin user to the Server Query admin group using the 'lost the superadmin password' youtube video using the sqliteman program but i havent seen anything in the Client regarding multiple servers.

    Do i have to use the ServerQuery to setup and manage multiple virtual servers? if so, what command syntax's do i use (because i do NOT want to sift through the mile long PDF documentation yet again for this...)

    Full instructions would be great, or at least a point into the right direction.
    Thanks in advance for any replies!
    Cheers

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    USA
    Posts
    83
    You have to use the serverquery.
    http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=47195

  3. #3
    Join Date
    March 2009
    Location
    USA - IL
    Posts
    9
    wow thanks for the very quick reply! wow that was fast.. like lightning lmao

    ill read up on that, thanks

  4. #4
    Join Date
    March 2009
    Location
    USA - IL
    Posts
    9

    Thumbs down

    ok here's a question, i have granted myself all the available permissions with all of them at 100.

    i am using a login i created with my name and it doesnt work. i return the error:

    error id=2568 msg=insufficient\sclient\spermissions failed_permid=4616 (44 ms)
    Total: 44 ms

    i dont have the password for the serveradmin account created upon install, but i have mimicked all of the permisions in that group for my individual client, as well as me being in that same group
    and i'm using the serverquery in the TS3 client

    what gives?

  5. #5
    Join Date
    March 2009
    Location
    USA - IL
    Posts
    9
    nvm i got it. figured out that i have to use a thrid party application to access the serverquery. couldnt use the built-in one from the client. i used PuTTY to do it.

    thanks for the initial help tho

  6. #6
    Join Date
    January 2014
    Posts
    2
    here simple to do
    https://youtu.be/mmEXWD9rlyo

    you need help, come in my ts3 Address:135.19.214.2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. multiple virtual servers
    By EvilTaiga in forum Server Support
    Replies: 3
    Last Post: August 1st, 2015, 09:17 AM
  2. Admin Server Query and multiple virtual servers
    By Buddlespit in forum Permission System
    Replies: 4
    Last Post: August 12th, 2014, 08:44 AM
  3. Query admin group, multiple virtual servers...
    By Macias in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: October 9th, 2013, 10:52 AM
  4. multiple virtual servers on linux
    By trish in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 3
    Last Post: June 5th, 2011, 05:51 AM
  5. multiple virtual servers with same port
    By daObi in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: March 19th, 2010, 11:17 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •