Forum

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
  1. #16
    Join Date
    October 2008
    Location
    USA
    Posts
    31
    And DB changes from 9 to 10?

  2. #17
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    Quote Originally Posted by evendco View Post
    And DB changes from 9 to 10?
    even if, the server would upgrade automatically...

  3. #18
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    Quote Originally Posted by Scordo View Post
    Mhhh, "duration" is not the best naming for the number of records to return.
    Definition: Limit is used to limit your MySQL query results to those that fall within a specified range. You can use it to show the first X number of results, or to show a range from X - Y results. It is phrased as Limit X, Y and included at the end of your query. X is the starting point (remember the first record is 0) and Y is the duration (how many records to display).


    thanks!

  4. #19
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    88
    Quote Originally Posted by Hitme View Post
    i still ask the question is there a bigger NPL?

    becouse else TS3 will be useless to some clans, like ours.
    we need 900 - 1500 slots .. not just 512 but we can't afford to pay for them, server alone are expansive enough :/
    You have 900-1500 members and you can't afford to pay for a license!!

    Ditch the freeloaders and you should be able to use a 512 slot server

  5. #20
    Join Date
    March 2005
    Location
    Germany
    Posts
    50
    Quote Originally Posted by R. Ludwig View Post
    please explain to me why you need that much slots and also provide me a website etc tro prove that.
    http://forum.teamspeak.com/showthread.php?p=210487

  6. #21
    Join Date
    May 2009
    Location
    Österreich
    Posts
    48
    this is insane :O
    I think that every community can registered their own license, but so, probably, the community ts server's will become more fragmented.
    I do not think TeamSpeak will make exceptions because the license NPL is already an exception ... at least I think ^.^

  7. #22
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    25
    Good Job THX

  8. #23
    Join Date
    January 2008
    Location
    FRANCE
    Posts
    25

  9. #24
    Join Date
    December 2009
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    22
    can you add register( users - passwords ) please ..

  10. #25
    Join Date
    July 2006
    Posts
    1,600
    Quote Originally Posted by asd3344 View Post
    can you add register( users - passwords ) please ..
    It is not necessary (even not possible) to register users any more

  11. #26
    Join Date
    December 2009
    Location
    Poland, Warsaw
    Posts
    14
    any sql changes in this version?

  12. #27
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by Delavor View Post
    any sql changes in this version?
    See post 17 in this thread.

    http://forum.teamspeak.com/showpost....8&postcount=17

  13. #28
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    162
    Quote Originally Posted by R. Ludwig View Post
    even if, the server would upgrade automatically...
    Does this autoupgrade works retroactively for earlier versions as well? I have a version 1 server which was upgraded to version 6 by collecting the SQL query scripts worked out by some smart forum members around here, as unfortunately the TS devs are not really telling us how to upgrade to the database structure introduced changes in version 2 and 5. So even if there might had been errors in those SQL queries I run on the server would version 10 fix and update all the necessary database changes to the required structure?

  14. #29
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    24
    I'm still afraid to test the Beta 10, will not risk the termination of our root, of cause UDP flood bug. Has anyone here any incidents?
    Last edited by sAsCh-A*; December 28th, 2009 at 10:43 PM.

  15. #30
    Join Date
    December 2009
    Location
    cape coral, fl
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by sAsCh-A* View Post
    I'm still afraid to test the Beta 10, will not risk the announcement of our root, of cause UDP flood bug. Has anyone here any incidents?
    beta10 for me is working just fine

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: March 17th, 2015, 07:20 PM
  2. Client beta10 build 9830 ChannelPath
    By sgtrwe in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: January 16th, 2010, 05:07 PM
  3. Upcoming Changes... client beta10, server beta13
    By R. Ludwig in forum Archive
    Replies: 3
    Last Post: January 14th, 2010, 03:58 PM
  4. Fehler beim Starten von TS3 Beta10
    By Wanya in forum Off Topic
    Replies: 7
    Last Post: December 29th, 2009, 09:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •