Forum

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    64
    normaly the name of the person who is speaking will displaed on the LCD.

    Did u have the latest client version (beta 22)? because there was a version where the display plugin doesn't work, so be sure to use the latest version of TS3.

  2. #17
    Join Date
    July 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    7
    It randomly just started working, perhaps it just took a while to kick-in for some reason.

  3. #18
    Join Date
    June 2010
    Location
    Holland
    Posts
    7
    is there any way i could see witch person is joinin my channel on the screen of the g15?

    i have seen a other mod witch was displaying it but i did not like all the other info that one was showing

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS3 and logitech G35
    By thaz1098 in forum Client Support
    Replies: 4
    Last Post: June 20th, 2013, 08:17 PM
  2. Logitech g15 & TS 3 On LCD ?
    By Wesleyty in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: January 17th, 2012, 12:02 PM
  3. Help with Logitech mic
    By Cordann in forum Client Support
    Replies: 0
    Last Post: December 15th, 2011, 02:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •