Forum

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 92 of 92
  1. #91
    Join Date
    November 2016
    Location
    Germany
    Posts
    145

    Solved Change serveradmin query password on linux

    I assume your server runs on linux.

    Stop your server.
    Open your ts3server_startscript.sh (e.g. with WinSCP) and make sure that line 6 looks like this:
    Code:
    COMMANDLINE_PARAMETERS="${2}" #add any command line parameters you want to pass here
    Save and close it.
    Then start your server (e.g. with PuTTY) with the followong command parameter and replace "PASSWORD" with your new password:
    Code:
    ./ts3server_minimal_runscript.sh serveradmin_password=PASSWORD
    You now changed the password of your serveradmin query.
    Stop the server again and start it with the normal ts3server_startscript.sh again.
    Login with YaTQA as serveradmin with your new password.
    Select your server, go to the advanced tab and change host message mode.
    You can now connect to your server with the client again.

    Reminder: always know your serveradmin query password, which normally gets created and shown in the console after the first start of a TeamSpeak server

  2. #92
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,371
    Quote Originally Posted by AriesNinja22 View Post
    yes, if self hosting means hosting through my hard-drive. but when i try to use it using serveradmin, it still says i don't have necessary permissions...
    This can only happen in three situations:
    - Your username was not "serveradmin" (exactly spelled like this)
    - YaTQA said "invalid password" (or something like that) before. It will ALWAYS display your actual username in the top bar. In your case, you need YaTQA to say "[email protected]", "[email protected][::1]" or "[email protected]".
    - You have destroyed your serveradmin account. You can only destroy your serveradmin account using the serveradmin account, so you probably can't have done that.
    In general, please read error messages more carefully. It will help you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Host Message (Show modal message) question.
    By hyprdmg in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: December 19th, 2016, 11:05 AM
  2. connect disconnect, host message
    By ketata13 in forum Android
    Replies: 1
    Last Post: August 12th, 2015, 09:01 AM
  3. [Rejected] ability to not show host message:MODAL based on a b_modal_ignore
    By Tomas in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 6
    Last Post: November 15th, 2014, 09:36 AM
  4. [Not possible] Host message modal shown once only
    By PituPl in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: August 23rd, 2014, 12:18 PM
  5. Modal Message & Quit
    By littledave in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: December 30th, 2009, 10:19 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •