Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    Mn
    Posts
    2

    Broadcast Music Over Server

    Is there a way to play music over server while we raid?

  2. #2
    Join Date
    November 2008
    Location
    United States
    Posts
    1,718
    There are several ways actually. One way is to change your recording option to wave out mix.

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    E US
    Posts
    12
    Quite easy actually, just gotta play around. If you create two Playback & Capture profiles, you can have your bot stream in one tab, and you yourself can be in another tab.

  4. #4
    Join Date
    June 2009
    Location
    USA
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by UnitZ View Post
    Quite easy actually, just gotta play around. If you create two Playback & Capture profiles, you can have your bot stream in one tab, and you yourself can be in another tab.
    Just make sure you mute sound coming from people from the BOT tab, otherwise they will all here a very bad echo.

  5. #5
    Join Date
    August 2005
    Location
    Austin
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by ZeroTKA View Post
    There are several ways actually. One way is to change your recording option to wave out mix.
    I don't see this option in ts3 capture device. Any help?

    Currently using Windows 7 Home Premium with Creative Sound Blaster Fatal1ty Titanium PCI-E card.

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Taiwan
    Posts
    313
    Quote Originally Posted by flowrush View Post
    I don't see this option in ts3 capture device. Any help?

    Currently using Windows 7 Home Premium with Creative Sound Blaster Fatal1ty Titanium PCI-E card.
    read the stickie.

    I think it's there for a ... uh ... reason?

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364

  8. #8
    Join Date
    August 2005
    Location
    Austin
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by willy_sunny View Post
    read the stickie.

    I think it's there for a ... uh ... reason?
    I...uh...read the sticky.

    There is no option in my 'Recording' tab that says "what you hear". All hidden devices are shown (disabled/disconnected devices)....

  9. #9
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    Do you have a Stereomix option? This is the same as what u hear.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to play music through Teamspeak server using Opus Music
    By BusinessPony in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: March 5th, 2013, 02:18 PM
  2. Broadcast Music Over Server
    By Gene2713 in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: January 6th, 2010, 05:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •