Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    tennessee
    Posts
    4

    Trying to get my microphone to work

    I have a Dell insprion 1525 laptop and its about 1 year old. I currently do not have a external microphone because i was wondering if i could use the internal one to chat with people. I am not sure how to make it useable so thats the reason im opening up this thread. I use it for 2 things. play world of warcraft and just regular chatting on the public channels. if there is anything else you need to know so that you can help me please just mention it and ill try to find out for you. thanks.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    tennessee
    Posts
    4
    thanks for the help......

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    tennessee
    Posts
    4

    seriouslly wow

    noone wants or knows how to help me.. shouldnt be suorised really... pricks.

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,409
    If your laptop use Vista you have to set your internal microphone (if available) as recording device first. Then you can use/set it TS3.

  5. #5
    Join Date
    January 2010
    Location
    tennessee
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    If your laptop use Vista you have to set your internal microphone (if available) as recording device first. Then you can use/set it TS3.
    well i know that but how do i do that?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Would any headset with a Microphone work for TS 3
    By Ethen in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: February 2nd, 2013, 03:14 AM
  2. Microphone doesn't work like it should
    By xLaub in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: August 23rd, 2010, 01:13 PM
  3. Microphone does not work TS3
    By tng!! in forum Windows
    Replies: 12
    Last Post: June 13th, 2010, 05:42 PM
  4. Microphone does not work TS3
    By tng!! in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 12
    Last Post: June 13th, 2010, 05:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •