Forum

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    sydney aus
    Posts
    2

    Push to talk problem

    my voice acctivation works perfectly but push to talk dosnt.when im in setting/options/capture i pick push to talk when it asks for a hot key it just frezzes up and i have to shut down TS3 to get out of that screen.can someon please help!!!

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,939
    Give use some information about your hardware and operation system.
    And TS3 client (32Bit/64Bit) information.
    We are on it.

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    germany
    Posts
    13
    my frend has the same problem

    win xp

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Italy
    Posts
    22
    check your joystick!!!
    if you'va a joystick try to load a profile and then setting/options/capture/PTT

  5. #5
    Join Date
    January 2010
    Location
    USA
    Posts
    1

    Same problem

    Win xp 64 bit / SB X Fi Audio / Logitech G35 headset / TS3 64bit / Microsoft Natural Multy Media keyboard

    Everything seems to work fine but I cant set a key to activate mic and I cant get out of activate key mode once in it.

    I have to ctrl alt delete to bring up task manager to shut it down tried several times with the same results.

    Not sure if its not recognizing the keyboard but in task manager it dosnt look like its not responding or locked up it just seems not to be getting a responce from the keyboard.

  6. #6
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    1

    Hotkey Problem (They are not Working)

    Hey guys!

    I got the following problem:
    I have set Hotkeys for Toggle Microphone and Push-to-Talk.

    If I only run Windows everything works fine, but if i'm going to Start something in FullScreenMode, like Games, it's not working anymore. With TS2 everything worked fine before, and i would like to speak like everyone else during gaming.


    There's a possibility to change that? I hope so

  7. #7
    Join Date
    January 2010
    Location
    United States
    Posts
    8
    Maybe try running the game or TS3 in compatibility mode.
    Try a different key.
    Is the TS3 the right version for you computer (32 bit / 64 bit)?

  8. #8
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    10

    PPT does not work

    hi,
    like the title says, my ptt doesn't work. i can set a hotkey and when i press it, the light changes but no1 can hear me. even when i test my voice in the prefs it doesn't work. i have to change to voice activation and everything is OK. i tried to reinstall the app. i even tried lower betas but nothing worked.
    can somebody help?


    aaaxxx
    Last edited by aaaxxx; January 23rd, 2010 at 03:44 PM.

  9. #9
    Join Date
    January 2010
    Location
    melb.au
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Ballzy View Post
    my voice acctivation works perfectly but push to talk dosnt.when im in setting/options/capture i pick push to talk when it asks for a hot key it just frezzes up and i have to shut down TS3 to get out of that screen.can someon please help!!!
    i am having the exact same issue, and it only seemed to happen since i upgraded from TS3x64-beta11 to beta 12.. its currently set to ctrl and i cannot change it now and have to end the process and just use voice activated.

    im running windows7x64, ts3x64-beta12, onboard realtek soundcard, using MS vx3000 webcam for mic.

    i will try downgrade back to beta11 and report back.

  10. #10
    Join Date
    January 2010
    Location
    melb.au
    Posts
    2
    same problem with beta11 now. and the

    "press hotkey combination.
    (ESC to cancell or to clear the hotkey)

    box is always on top. so yeh. fubar

  11. #11
    Join Date
    December 2009
    Location
    Switzerland
    Posts
    439
    The box can be closed with Alt+F4, but of course this is no solution.

  12. #12
    Join Date
    January 2010
    Location
    California
    Posts
    1

    Angry

    I too can't get my ptt to work. I thought everything was fine when I set it up, but it won't work. However, my voice activation doesn't work either! Don't know if there is an issue with only running 10.4 and not the most current OS.

  13. #13
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Well, I had the problem the other way around. The reason was the server and not the client who forced me to push to talk instead of voice activation. I suggest to test a different server first and if it's working fine, ask your server admin to check the settings.

  14. #14
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    10
    ^^

    its my own server.. and i am the only one having that kind of problem...

  15. #15
    Join Date
    January 2010
    Location
    USA
    Posts
    3

    PTT - doesn't recognize keyboard input

    Suddenly... after using TS3 beta 12 for about 48hours (give or take), I can no longer set my PTT key.

    The wizard will display either the GREY BOX or a SOLID BLACK BOX.

    There is no sign of activity when I press the LEFT CTRL KEY... which is how I had previously set it up to work.

    The wizard locks up completely. Clicking (with the mouse) in the GRAY BOX makes no sound. Clicking outside of the GRAY BOX makes the default Windows sound... as though you had scrolled to the top or bottom of a page.

    The only way out is to three-finger SALUTE the PC and shut down the APP from within Task Manager.

    TS3 is still running - whatever resident component - because I can see up to 3% CPU demand every once in a while in "Processes".

    Is there NO fix for this?


    Keith

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with push to talk
    By vERKE in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: June 24th, 2013, 06:07 PM
  2. Push to talk Problem
    By Mycrew in forum Off Topic
    Replies: 0
    Last Post: June 3rd, 2013, 06:39 PM
  3. Problem with Push-To-Talk in TS3
    By MCTermiG in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: December 11th, 2010, 11:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •