Forum

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 101
  1. #16
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    @bronx

    I wonder if this is a similar problem I get in Win7/Vista. I have not had it happen w/ TS3 but when a popup window opens it is automatically either in the background or minimized. I've yet to find out why this happens or how to fix it. The only way I know that a popup has shown up is the blinking taskbar icon.

  2. #17
    Join Date
    March 2010
    Location
    Germany
    Posts
    3
    I have the same problem with XP 32 the log file sayīs:

    2010-03-31 20:35:43.796875|INFO | | | Logging started, clientlib version: 3.0.0-beta18 [Build: 10609]
    2010-03-31 20:35:43.953125|WARNING |SCHandler | 1| Error during bind
    2010-03-31 20:35:44.046875|CRITICAL|EvtConverter | | Error spawning server connecting handler

    Can anybody help me???

  3. #18
    Join Date
    December 2009
    Location
    Berlin
    Posts
    8
    same probs exists furthermore with beta 18

    why no support 4 this prob

  4. #19
    Join Date
    April 2010
    Location
    Germany
    Posts
    1
    i have the same problem. after installing "MacroKey Manager" teamspeak does not work any more.

  5. #20
    Join Date
    December 2009
    Location
    Berlin
    Posts
    8
    ...and after erase logitech macrokey manager it runs 4 u ?

  6. #21
    Join Date
    June 2010
    Location
    england
    Posts
    1

    TS3 not working??

    hi
    not sure if this is me being slightly thick or what, i have downloaded the client for windows. installed it as prompted, but when i come to start the client, the icon appears in the system tray and when i mouse over it, it dissappears.

    can anyone enlighten me

    cogs

    ps, operating system is windows xp home

  7. #22
    Join Date
    June 2010
    Location
    behind u ;)
    Posts
    8

    TS3 dont start Win7

    Hi at first sorry for my bad english but im german so i try my best

    Iīve a problem and canīt fix it...
    When i start my TS3 i get a Task and an icon in my taskbar.
    But i dont get any Window.
    When i try to click on the task nothing happens... what can i do... ?
    Please help me fast
    mFg Sternlicht
    *** german part deleted ***
    Last edited by dante696; June 14th, 2010 at 01:44 PM.

  8. #23
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    64
    u have to double click the Tray icon

  9. #24
    Join Date
    June 2010
    Location
    behind u ;)
    Posts
    8
    donīt work thats my problem...
    when i click nothing happens

  10. #25
    Join Date
    June 2010
    Location
    Finland
    Posts
    6
    I also have this problem. After I try to start ts3 it goes system tray and it wont do anything after that (except freezes my computer and then I have to restart it). I have tried to reinstall it 5 times, but it wont work. I also use Windows 7

  11. #26
    Join Date
    June 2010
    Location
    behind u ;)
    Posts
    8
    Do you have any solutions?

  12. #27
    Join Date
    June 2010
    Location
    Finland
    Posts
    6
    I am at work at the moment. I will try to install it in safe mode when I get home. If you get it work somehow, please let me know. I will say also, if I come up with something.

  13. #28
    Join Date
    June 2010
    Location
    behind u ;)
    Posts
    8
    Ok ty... i try to delete the registry but it donīt work.
    iīm still cause of these problem... it works everywhere but not with me...

    mFg Sternlicht

  14. #29
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,354
    Tell us more about your computer (CPU, Sound devices, etc.).

  15. #30
    Join Date
    June 2010
    Location
    Finland
    Posts
    6
    Core 2 Duo E6550, Geforce 8800 GTS, motherboard P45 Neo-F (integraded sound device), 4 GB RAM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: March 15th, 2018, 11:09 AM
  2. Start minimized
    By Jordi in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: August 10th, 2010, 10:52 AM
  3. start TS3 minimized or without gui ...
    By ChrisKai in forum Linux
    Replies: 0
    Last Post: January 25th, 2010, 02:52 AM
  4. Suggestion: start minimized and run on startup (windows login)
    By moozaad in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 0
    Last Post: December 20th, 2009, 10:40 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •