Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2

Thread: ts 3 client

  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    france
    Posts
    9

    ts 3 client

    hello I would like to know of it and possible window opens two ts 3 client simultaneously on the same pc if yes porra you give me the trick thank you

    This is the answer that they give me Start the TeamSpeak 3 client with the-parameter nosingleinstance line commande.mais I could not understand you a little thank you detallier
    Last edited by DOM666; January 9th, 2010 at 01:19 PM.

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Switzerland
    Posts
    439
    It is possible, read the FAQ: http://www.teamspeak.com/?page=faq&c...lient_multiple

    But I prefer connecting to another server in a new tab. It's easier than using a second application.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [No Bug] Query Client + Connection Info = invalid client type
    By Linnun in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: January 19th, 2015, 07:38 AM
  2. Client crash - Starting up voice activation test crashes client
    By GeneralCookie in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: April 30th, 2013, 12:45 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: December 14th, 2011, 08:53 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: July 16th, 2011, 07:34 PM
  5. serverquery client muted client[1],client[4],client[5]
    By Master_Jochen in forum Server Support
    Replies: 8
    Last Post: February 17th, 2011, 05:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •