Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 11 of 55 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 820
  1. #151
    Join Date
    May 2008
    Location
    germany/berlin
    Posts
    63
    i am waiting to

    this is a nice script

  2. #152
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    140
    It will still take a bit.
    Due to some bugs and new features.

    But I will give my best so that you test the new version as soon as possible can.

    Upcoming changes on the next version

    Add Serversnapshot function
    Add a server query console like in the ts3 client
    Add a function to copy group permissions of a existing group to a new group
    Add a function that you can get commands with permissions to copy permissions of a group over the query console
    Fix many Bugs
    etc.


    Greetz

    Psycho

  3. #153
    Join Date
    March 2009
    Location
    French
    Posts
    51
    Text can not translate the file lang.php.

  4. #154
    Join Date
    January 2010
    Location
    Heilbronn / Germany
    Posts
    2
    English:
    Will there be a customer interface?
    Last edited by dante696; February 11th, 2011 at 01:58 PM.

  5. #155
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    140
    @Alpha__

    I don't understand what you mean

    @D3$troy3r
    The function for a server host and customer login is already includet you only set the variable serverhost on the config.php on true and change username and passwort for serverhost.

    I will create in later versions more feauters for the serverhost login.

  6. #156
    Join Date
    May 2008
    Location
    germany/berlin
    Posts
    63
    many thanks to Psychokiller

  7. #157
    Join Date
    January 2010
    Location
    need not to know
    Posts
    26

    script problem

    i got a proglem with the WI when i set the $server[0]['ip']= ""; to my ip which is 87.106.35.179 (Roo-server-IP) i cant login not via hostmode enabled or normal loginmode i either get error fetching on normal mode or Username password wrong on hostmode enabled.


    it just works when i set the ip to 127.0.0.1

  8. #158
    Join Date
    January 2010
    Location
    The Shadows
    Posts
    51
    Der von Ihnen angegebene Server Query ist zurzeit nicht erreichbar.

    wat. My query port, whitelist, and admin setup are all correct.
    Last edited by Dragonshadow; January 29th, 2010 at 01:04 AM.

  9. #159
    Join Date
    January 2008
    Location
    Spain / salamanca
    Posts
    5
    Psychokiller Good work, congratulations.

  10. #160
    Join Date
    March 2009
    Location
    French
    Posts
    51
    Have you planned to allow the creation of a customer?

    For the web interface, you can not move a client :
    http://free0.hiboox.com/images/0410/...e1f705cb98.jpg
    Last edited by ALpha__; January 31st, 2010 at 01:05 PM.

  11. #161
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    140
    Beta 2.1 available for Downloadlink and Changelog look at the first post.

    Pls try the Server backup function with care because it is BETA.

    Greetz

    Psycho

  12. #162
    Join Date
    January 2010
    Location
    ITALY
    Posts
    66
    Quote Originally Posted by Dragonshadow View Post
    Der von Ihnen angegebene Server Query ist zurzeit nicht erreichbar.

    wat. My query port, whitelist, and admin setup are all correct.
    i've also this error:
    Code:
    Der von Ihnen angegebene Server Query ist zurzeit nicht erreichbar.
    Why? i am not good in german language, but i understand there is an error with Server Query? How do i resolve?

  13. #163
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    140
    Quote Originally Posted by JohnnyKing94 View Post
    i've also this error:
    Code:
    Der von Ihnen angegebene Server Query ist zurzeit nicht erreichbar.
    Why? i am not good in german language, but i understand there is an error with Server Query? How do i resolve?

    It's mean the server query is not available beacuse he is offline or the ip/port ist wrong

  14. #164
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Is There a possibilty to get german support to install the Webinterface?

  15. #165
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    140
    Quote Originally Posted by h3x3r View Post
    Is There a possibilty to get german support to install the Webinterface?
    Yes, you can come to the ts3 server:

    85.131.234.200:2052

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: July 19th, 2014, 11:12 AM
  2. [DEV] Ts3 Webinterface
    By Psychokiller in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 675
    Last Post: May 13th, 2011, 12:51 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •