Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 54 of 55 FirstFirst ... 44452535455 LastLast
Results 796 to 810 of 820
  1. #796
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    spl_autoload_register requires at least PHP 5.1.2, but you're running PHP 5.0.5. It will never work unless you update your PHP installation.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  2. #797
    Join Date
    April 2014
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    spl_autoload_register requires at least PHP 5.1.2, but you're running PHP 5.0.5. It will never work unless you update your PHP installation.
    Thank you so much for the response. I will be able to get it updated. Thanks again.

    Thanks,
    Kennan

  3. #798
    Join Date
    April 2014
    Location
    The Web
    Posts
    12
    I recently setup a new server, using a NPL. Now I setup a 2nd server and all its limits etc. Now they have backup files of their Teamspeak. How can I use Webinterface to upload their backup as the Webinterface uses a .txt file for its backups.

    How can I get their backup setup ?

  4. #799
    Join Date
    March 2008
    Location
    CA
    Posts
    17
    Very long load time after login. Takes website like 5 mins to get to the first page of server selection. Then every action after that takes 5 mins as well. any ideas as to why its taking so long?

  5. #800
    Join Date
    August 2014
    Posts
    1
    Is it possible to edit the Footer? I tried to just add the name of our teamspeak in there and when I went to the page it was just white?

  6. #801
    Join Date
    September 2014
    Posts
    1
    just set this up on my server so i can avoid admins having acess to the dedi, epic little piece of software

  7. #802
    Join Date
    December 2014
    Posts
    1
    Hello,

    I can't log me on my Teamspeak WebInterface with my serveradmin account.
    It says :
    Error in connect on line 3906: Error: connection failed!
    Error in login on line 2306: script isn't connected to server

    My webinterface is connected to the same VPS as my teamspeak server.

    Here is my ts3server.ini (37.59.100.33 is my VPS ip)
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	517 
Size:	17.1 KB 
ID:	11744

    Then, my config.php
    Click image for larger version. 

Name:	Capture2.PNG 
Views:	392 
Size:	21.1 KB 
ID:	11745

    Finally, white listing my VPS ip.
    Click image for larger version. 

Name:	Capture3.PNG 
Views:	312 
Size:	1.8 KB 
ID:	11746

    Could somebody help me please ?

  8. #803
    Join Date
    December 2014
    Posts
    1
    I can't install im my site.


    Error in connect() on line 3906: Error: connection failed!
    Error in login() on line 2306: script isn't connected to server

    Any help me?

    Sorry my ingles but im portuguese.

  9. #804
    Join Date
    August 2013
    Posts
    2
    Hey, I recently added something to the web interface that I use for my own server.
    It works on Linux, Windows would need some changes.
    I use it within the server.tpl file.

    How it looks:
    Click image for larger version. 

Name:	9EuRoa2.png 
Views:	586 
Size:	9.2 KB 
ID:	11880

    The code:
    Code:
    <table>
    	<tr>
    		{php}
    			$si_prefix = array( 'B', 'KB', 'MB', 'GB', 'TB', 'EB', 'ZB', 'YB' );
    			$si_prefix2 = array( 'KB', 'MB', 'GB', 'TB', 'EB', 'ZB', 'YB' );
    			$base = 1024;
    			
    			$bytesMain = disk_total_space("/");
    			$classMain = min((int)log($bytesMain , $base) , count($si_prefix) - 1);
    			$bytesMain2 = disk_free_space("/"); 
    			$classMain2 = min((int)log($bytesMain2 , $base) , count($si_prefix) - 1);
    	
    			$bytesHtdocs = disk_total_space("/opt/lampp/htdocs");
    			$classHtdocs = min((int)log($bytesHtdocs , $base) , count($si_prefix) - 1);
    			$bytesHtdocs2 = disk_free_space("/opt/lampp/htdocs"); 
    			$classHtdocs2 = min((int)log($bytesHtdocs2 , $base) , count($si_prefix) - 1);
    	
    			$bytesTs = disk_total_space("/teamspeak3-server");
    			$classTs = min((int)log($bytesTs , $base) , count($si_prefix) - 1);
    			$bytesTs2 = disk_free_space("/teamspeak3-server"); 
    			$classTs2 = min((int)log($bytesTs2 , $base) , count($si_prefix) - 1);
    			
    			$bytesRam = 0;
    			$fh = fopen('/proc/meminfo','r');
    			while ($line = fgets($fh)) {
    				$pieces = array();
    				if (preg_match('/^MemTotal:\s+(\d+)\skB$/', $line, $pieces)) {
    					$bytesRam = $pieces[1];
    					break;
    				}
    			}
    			fclose($fh);
    			$classRam = min((int)log($bytesRam , $base) , count($si_prefix) - 1);
    			$bytesRam2 = memory_get_usage(); 
    			$classRam2 = min((int)log($bytesRam2 , $base) , count($si_prefix2) - 1);
    			
    			echo '<br />';
    			echo '<strong><u>Hard drive space and usage</u></strong><br />';
    			echo '<br />';
    			echo 'Total size main drive: ' . sprintf('%1.2f' , $bytesMain / pow($base,$classMain)) . ' ' . $si_prefix[$classMain] . '<br />';
    			echo 'Available: ' . sprintf('%1.2f' , $bytesMain2 / pow($base,$classMain2)) . ' ' . $si_prefix[$classMain2] . '<br />';
    			echo '<br />';
    			echo 'Total size html drive: ' . sprintf('%1.2f' , $bytesHtdocs / pow($base,$classHtdocs)) . ' ' . $si_prefix[$classHtdocs] . '<br />';
    			echo 'Available: ' . sprintf('%1.2f' , $bytesHtdocs2 / pow($base,$classHtdocs2)) . ' ' . $si_prefix[$classHtdocs2] . '<br />';
    			echo '<br />';
    			echo 'Total size Teamspeak drive: ' . sprintf('%1.2f' , $bytesTs / pow($base,$classTs)) . ' ' . $si_prefix[$classTs] . '<br />';
    			echo 'Available: ' . sprintf('%1.2f' , $bytesTs2 / pow($base,$classTs2)) . ' ' . $si_prefix[$classTs2] . '<br />';
    			echo '<br />';
    			echo '<br />';
    			echo '<strong><u>RAM space and usage</u></strong><br />';
    			echo '<br />';
    			echo 'Total size of RAM: ' . sprintf('%1.2f' , $bytesRam / pow($base,$classRam)) . ' ' . $si_prefix2[$classRam] . '<br />';
    			echo 'In use: ' . sprintf('%1.2f' , $bytesRam2 / pow($base,$classRam2)) . ' ' . $si_prefix[$classRam2] . '<br />';
    			echo '<br />';
    		{/php}
    	</tr>
    </table>
    Last edited by ThibmoRozier; January 13th, 2015 at 10:24 PM.

  10. #805
    shone.insane Guest
    Here is my edit of the Web interface, 4 cool styles, query clients added so clients can assign and remove Query users on their virtual server. Added restart button, added connect button so clients can automatically connect to their server. Query console is now hidden for not original query login. More style edits, Will leave a panel .gif and download link, hope you like it guys

    This won't be possible if there was no Psychokiller

    Click image for larger version. 

Name:	jqDZfmJ.png 
Views:	1486 
Size:	439.0 KB 
ID:	12147

    GIF Image: http://i.pics.rs/U1qVP

    DOWNLOAD: http://www21.zippyshare.com/v/bCHzCVGB/file.html

  11. #806
    Join Date
    May 2010
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Since Psychokiller do not longer Develop this Script, i upload it to Github. Everyone is Wellcome to help:


    https://github.com/gOOvER/ts3webinterface

    @shone.insane & @ThibmoRozier -> Maybe you can add your Modifications to Github... So we can collect all Patches / Modification at one Place

  12. #807
    Join Date
    December 2011
    Posts
    14
    does not let me swtich i have cmodd it on linux and still doesnt switch

    also doesnt let me do a server backup :/ only channel one

    Quote Originally Posted by shone.insane View Post
    Here is my edit of the Web interface, 4 cool styles, query clients added so clients can assign and remove Query users on their virtual server. Added restart button, added connect button so clients can automatically connect to their server. Query console is now hidden for not original query login. More style edits, Will leave a panel .gif and download link, hope you like it guys

    This won't be possible if there was no Psychokiller

    Click image for larger version. 

Name:	jqDZfmJ.png 
Views:	1486 
Size:	439.0 KB 
ID:	12147

    GIF Image: http://i.pics.rs/U1qVP

    DOWNLOAD: http://www21.zippyshare.com/v/bCHzCVGB/file.html
    Last edited by wikkedwicky; May 20th, 2015 at 10:23 AM.

  13. #808
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    140
    There is a new Version Beta 3.4.3

    http://interface.ts-rent.de/smf/inde...d&threadID=977

  14. #809
    Join Date
    June 2015
    Posts
    2

    Error 500

    I get Error 500 after changing the language to English in the config.php. Login page shows perfectly in german

  15. #810
    Join Date
    January 2016
    Posts
    1

    Issues

    Hi all,

    Recently I've experience a few issues with the web interface.

    Error in connect() on line 3906: Error: connection failed!
    Error in login() on line 2306: script isn't connected to server

    I solved this issue - I realised I put the port number instead of the 10011 number, that fixed it.

    Next is this:
    Error in login() on line 2306: You got banned from server. Socket closed.

    I have put all the IP addresses in the whitelist for the webhost and my current IP. I use cloudflare to filter my website so I put all the cloudflare IP's and my actual web-servers IP. None of this had any effect.

    I log in easily, it logs me into the main screen displaying the server list. I click any button when I get in there, though, and it kicks me out and bans me for about 10 minutes.

    As you can imagine, being logged in for a total of 3 seconds and then being banned is extremely infuriating. If you have any solution, please feel free. I do not think it's an IP issue, or I'd not be able to log in to begin with?

    The last issue which I have no clue how to solve;
    Strict Standards: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for 'GMT/0.0/no DST' instead in-
    For some reason my log got cut off there, but you get the idea. It's not working as it should.

    3 errors, 1 resolved, 2 which are stopping me from using this.
    I read somewhere that the banning one is a security measure? Clearly this is malfunctioning, and so would like it removed if possible.

    ANY advice is welcomed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: July 19th, 2014, 12:12 PM
  2. [DEV] Ts3 Webinterface
    By Psychokiller in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 675
    Last Post: May 13th, 2011, 01:51 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •