Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 24 of 55 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 820
  1. #346
    Join Date
    April 2010
    Location
    Germany
    Posts
    9
    I got severals Errors when Selected an Server: Warning: fopen(icons/icon_139822511) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 29

    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 30

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 31

    Warning: fopen(icons/icon_3053095459) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 29

    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 30

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 31

    Can someon Help me with that Messages Please.

    Thanks

  2. #347
    Join Date
    June 2010
    Location
    Moscow
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Unitec View Post
    I got severals Errors when Selected an Server: Warning: fopen(icons/icon_139822511) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 29

    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 30

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 31

    Warning: fopen(icons/icon_3053095459) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 29

    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 30

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/ts3wi/site/filetransfer.php on line 31

    Can someon Help me with that Messages Please.

    Thanks
    /var/www/ts3wi/icons should be writable.

  3. #348
    Join Date
    December 2009
    Location
    Iceland
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by RefleX-mrl View Post
    What did i do wrong? :/ please help!
    I have the same problem with backup.php , im unable to create any backups but changing the permissions on the backup file does nothing, anyone have any ideas ?

  4. #349
    Join Date
    June 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    3
    I can add on the query with ip list:

    osk-gaming.net ?

    Because on my vps i havnt the web'& and i use this vps only for TS...

    if i add all files on my hosting (Easy Hebergement) i have the buy the domain:

    • oSk-Gaming.net


    I add the dns or the domain? help me pls.

  5. #350
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    33
    I have a Question, how i can create a second User for Host Login? Or it is only one Host User possible?


    greets,

  6. #351
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    226

  7. #352
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    33
    I mean a second User that can login at Host Login.

    I have a User, that is in ServerQueryAdmin Group too. But if that Person create a Serverquerylogin that Person can only login with Port to one server. If he try to login with host login he become the message wrong user or password.

    So what i have to do that i can create more Accounts to login in Webinterface as Host to view and configure all virtual servers?

    Hope you understand what i mean, my english isnt the best


    greets,

  8. #353
    Join Date
    June 2010
    Location
    Russia
    Posts
    4

    adding existing virutal server

    solved.
    10 ....
    Last edited by borej; June 25th, 2010 at 03:20 AM.

  9. #354
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    226
    Quote Originally Posted by tigerle View Post
    I mean a second User that can login at Host Login.

    I have a User, that is in ServerQueryAdmin Group too. But if that Person create a Serverquerylogin that Person can only login with Port to one server. If he try to login with host login he become the message wrong user or password.

    So what i have to do that i can create more Accounts to login in Webinterface as Host to view and configure all virtual servers?

    Hope you understand what i mean, my english isnt the best
    I'm not sure if I get what you want to do. The following is a guess, CMIIW: You want another server query user, so that someone else can login into the webinterface you installed. But you tried to follow the steps in the post I linked you, but after doing so, the user couldn't connect to the server in normal fashion anymore? If thats all true, can it be that you skipped the part where you should create a new identity?

  10. #355
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    33
    Quote Originally Posted by Baraan View Post
    I'm not sure if I get what you want to do. The following is a guess, CMIIW: You want another server query user, so that someone else can login into the webinterface you installed. But you tried to follow the steps in the post I linked you, but after doing so, the user couldn't connect to the server in normal fashion anymore? If thats all true, can it be that you skipped the part where you should create a new identity?
    Nope he can login to webinterface, but alwaays to one server only. He cant login with hostlogin to see and handle all virtuall servers


    greets,

  11. #356
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    226
    I just tried it out and it worked for me. My steps to check against were the following:

    • Created new identity in the client
    • logged into the server with the client and the new identity
    • opened the webinterface, logged in as serveradmin and added the new user to the Admin Server Query group
    • Now in the client again I chose Extras => Server Query Login
    • Now I put in a username and wrote down the password generated
    • logged out of the webinterface and logged in again with the newly created username and password
    • Since I don't have more than this one server, I created one, I guess that should suffice to check if I have superadmin rights. (CMIIW )

  12. #357
    Join Date
    March 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    3
    Hi All,

    Since the last update (Teamspeak 3 Web Interface Beta 2.3.2
    ) I can't open a server to edit from the serverlist. I'm getting a white page with an error on the right top.
    The error: Fatal error: Maximum execution time of 90 seconds exceeded in C:\Inetpub\vhosts\blindevink.nl\httpdocs\ts3wi\ts3 admin.class.php on line 1964

    Before the update the site was working well.

    Please can someone help me please?

  13. #358
    Join Date
    April 2010
    Location
    Sweden, Kungälv
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Dutch_Lady View Post
    Hi All,

    Since the last update (Teamspeak 3 Web Interface Beta 2.3.2
    ) I can't open a server to edit from the serverlist. I'm getting a white page with an error on the right top.
    The error: Fatal error: Maximum execution time of 90 seconds exceeded in C:\Inetpub\vhosts\blindevink.nl\httpdocs\ts3wi\ts3 admin.class.php on line 1964

    Before the update the site was working well.

    Please can someone help me please?
    Ive got the same problem as you do, the first time i installed the server and logged on it worked then after that it didn't. i reinstalled it again and it worked the first time. im getting the same problem as you do.

  14. #359
    Join Date
    July 2007
    Location
    France
    Posts
    30
    Really like the interface, good job

    I've a request though would it be possible to make the edit & view collumn alot wider because it's annoying to edit in such small boxes

    TIA, keep up the good work

  15. #360
    Join Date
    August 2006
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Hi,
    I had a problem if I want my view in the web interface, users of the group 'admin server query "do I always get an error message.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Hallo,
    ich habe ein problem, wenn ich mir im Webinterface die User von der Gruppe "Admin Server Query" anschauen möchte bekomme ich immer eine Fehlermeldung.

    Code:
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/..../subdomains/ts3/httpdocs/site/sgroupclients.php  on line 44

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: July 19th, 2014, 11:12 AM
  2. [DEV] Ts3 Webinterface
    By Psychokiller in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 675
    Last Post: May 13th, 2011, 12:51 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •