Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 20 of 55 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 820
  1. #286
    Join Date
    March 2009
    Location
    ENGLAND
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Psychokiller View Post
    And what is after the return to the login page? Get you a message if you try to login again?
    apologies, here is the error message.

    Error while fetching: 'error id=3329 msg=connection failed, you are banned extra_msg=you may retry in 591 seconds'
    Username or password incorrect.

  2. #287
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    140
    This error show that the whitelist not edited correctly

    Because this error show only if your ip banned by the server and this happen only if some wrong with the whitelist.

  3. #288
    Join Date
    May 2010
    Location
    Champaign, Il, USA
    Posts
    2
    I can log in, but I get returned to the login page immediately. The whitelist is correct and I can use server query through TS3.

  4. #289
    Join Date
    March 2009
    Location
    ENGLAND
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Psychokiller View Post
    This error show that the whitelist not edited correctly

    Because this error show only if your ip banned by the server and this happen only if some wrong with the whitelist.
    whitelist is correct, also if i stop the server from the interface from initial login then all functions are available, however knowing whitelist can be an issue i will go in and re-edit it.

    will advise on outcome, great app :-)

    Mediek <<<<<<<<<<<<<<<<<< In moron Mode.
    static mysql ip had changed did not look now working fine.
    cheers Psy
    Last edited by Mediek Ordos; May 9th, 2010 at 05:57 PM.

  5. #290
    Join Date
    December 2009
    Location
    United States
    Posts
    9

    Help

    I keep getting
    Code:
    Server offline! 
    The specified server-query is currently not available.
    I have done a fresh install of the server, made sure my webserver ip is in the whitelist (and restarted server), I am using the right port. I don't know what else to do. I am using php5. Do I need to edit my php.ini file at all?

    Any help will be appreciated.
    Thanks

  6. #291
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    140

    Beta 2.3

    Beta 2.3 now available


    For Changelog and Download Link go to the First Post

    //Edit On the Versionw as a small error on the upload button fir icon upload pls download the webinterface again if the bug on your webinterface!

    Greetz

    Psycho
    Last edited by Psychokiller; May 16th, 2010 at 02:37 PM.

  7. #292
    Join Date
    May 2010
    Location
    Germany
    Posts
    6

    warnings @ serverbackup

    Nice update, but the serverbackup function fails because the directories "site/backups/server" and "site/backups/server/hostbackups" are missing.
    Maybe you could include them into the rar.

    edit: they are in the rar, but were not uploaded :/ damned filezilla

  8. #293
    Join Date
    July 2007
    Location
    France
    Posts
    30
    Thanks for this great interface

    Last Beta 2.3 seem to mess up the server uptime i had something like 30days now i have 27000 days ^^ when i stop / reload the server 1 sec uptime = 11 minutes, did it again now it's 1sec = 3mn i think the interface read and/or put incorrectly the SQL value for uptime.

    TIA for fix, rollbacking @b2.2 in the meantime keep up the good work !

  9. #294
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    140
    Quote Originally Posted by DaRkBoZ View Post
    Thanks for this great interface

    Last Beta 2.3 seem to mess up the server uptime i had something like 30days now i have 27000 days ^^ when i stop / reload the server 1 sec uptime = 11 minutes, did it again now it's 1sec = 3mn i think the interface read and/or put incorrectly the SQL value for uptime.

    TIA for fix, rollbacking @b2.2 in the meantime keep up the good work !
    The Webinterface is updated for the new Server version where will come soon.

    On the new Server Version he will show the runtime in Seconds and on the old Version he show it in Milliseconds.

    The Webinterface think that the output are Seconds.

    On the next Server update it will works fine.


    Greetz

    Psycho

  10. #295
    Join Date
    July 2007
    Location
    France
    Posts
    30
    I see, waiting the next server version B4 upgrading then (lol @dev who coded it in ms before ), thanks for your fast reply

  11. #296
    Join Date
    February 2010
    Location
    Near your Northbridge
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by Noroxus View Post
    I keep getting
    Code:
    Server offline! 
    The specified server-query is currently not available.
    I have done a fresh install of the server, made sure my webserver ip is in the whitelist (and restarted server), I am using the right port. I don't know what else to do. I am using php5. Do I need to edit my php.ini file at all?

    Any help will be appreciated.
    Thanks
    same error here after fresh beta2.3 with running ts3-server would be great if an anwser came quick

    EDIT: seems like the "127.0.0.1" loop doesn't work in beta 2.3?with actual ip it works just great but i would like to use loopbak interface instead(no traffic/less ping)

  12. #297
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland
    Posts
    140
    There are no changes on the connect functions.

  13. #298
    Join Date
    July 2007
    Location
    France
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by Tamrael View Post
    same error here after fresh beta2.3 with running ts3-server would be great if an anwser came quick

    EDIT: seems like the "127.0.0.1" loop doesn't work in beta 2.3?with actual ip it works just great but i would like to use loopbak interface instead(no traffic/less ping)
    Are you sure your TS3 server listen on loopback ? check with netstat (or equivalent if you are under windows ^^)

  14. #299
    Join Date
    December 2009
    Location
    france paris
    Posts
    31

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Psychokiller View Post
    The Webinterface is updated for the new Server version where will come soon.

    On the new Server Version he will show the runtime in Seconds and on the old Version he show it in Milliseconds.

    The Webinterface think that the output are Seconds.

    On the next Server update it will works fine.


    Greetz

    Psycho
    very nice design and job Super Man ^^

    i love my uptime ^^

    ==> online 31723Days 16Hours 4Minutes 50Seconds 4 / 201

    it's possibily make or change color logo ?

    - stop (red)
    - start (green)

    - delete waning orange logo

    best regard

  15. #300
    Join Date
    February 2010
    Location
    Near your Northbridge
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by DaRkBoZ View Post
    Are you sure your TS3 server listen on loopback ? check with netstat (or equivalent if you are under windows ^^)
    for gods sake i'm not on windows...
    well it does listen on loopback as well as on any other ip (2xipv4) but the interface won't connect to it anymore using the loopback or the "localhost"-directive.it did work in the 2.2? version that was on before the update and while the session was open the interface did use the 127.0.0.1 as well.for me it looks like there is a problem while logging in cause if i change the host-ip while being logedin it works like normal.all functions available but if i try to log in again it says "Server offline!
    Der von Ihnen angegebene Server Query ist zurzeit nicht erreichbar."

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: July 19th, 2014, 11:12 AM
  2. [DEV] Ts3 Webinterface
    By Psychokiller in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 675
    Last Post: May 13th, 2011, 12:51 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •