Forum

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    July 2008
    Location
    Germany
    Posts
    168

    [Solved] more than 30 slots ?

    Hi,
    i have read that you can take only 32 slots. I have my server reinstalled, and now i can take more than 32 Slots. Why? .... I don't have a NPO License...

    *** german part deleted ***
    ---------------
    Sorry for my English, it's not so good :P ...
    Last edited by dante696; January 12th, 2010 at 11:38 AM. Reason: english only

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    100
    First off... this is the SDK thread... and secondly without the NPO License you can only have 32 slots on the server...

  3. #3
    Join Date
    July 2008
    Location
    Germany
    Posts
    168
    English:

    Ahhh ok, thanks. Sorry for my Thread. How much Server i can created without the NPO license?

    Bye,
    Jay

    *** german part deleted ***
    Last edited by dante696; January 12th, 2010 at 11:37 AM. Reason: english only

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    11
    huhu ^^

    you can only create one server ^^

  5. #5
    Join Date
    July 2008
    Location
    Germany
    Posts
    168
    Ohhh, that's not so good ......... Thanks .......

    Jayone

  6. #6
    Join Date
    June 2002
    Location
    Krün / Germany
    Posts
    1,638
    you can register for free to get an npl license!

  7. #7
    Darkspirit Guest
    Quote Originally Posted by R. Ludwig View Post
    you can register for free to get an npl license!
    http://npl.tritoncia.com/ts3npl.php

  8. #8
    Join Date
    July 2008
    Location
    Germany
    Posts
    168
    Huhu,

    Thanks @ all ... I have now a NPO - License.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Solved] How can i get more slots?
    By deathnote in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: August 24th, 2010, 08:14 PM
  2. [Solved] does an ts3 server 20 slots works fine on this v-root?
    By pennywise1911 in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 3
    Last Post: June 24th, 2010, 03:17 PM
  3. [Solved] TS3 Slots/Servers
    By LolRiTTeR in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: June 17th, 2010, 12:51 PM
  4. [Solved] Slots problem.
    By DaisukeHideki in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: February 27th, 2010, 06:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •