Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 12 of 12

Thread: Help to Install

  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    brazil
    Posts
    5

    Thumbs down Help to Install

    Hello,
    Using Ubuntu 8.


    2010-01-11 14:38:54.342920|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta12 [Build: 9596]
    2010-01-11 14:38:54.343327|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2010-01-11 14:38:54.343382|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.6.21
    2010-01-11 14:38:54.598766|WARNING |Accounting | | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
    2010-01-11 14:38:55.099702|ERROR |Accounting | | License already in use, server will shut down
    2010-01-11 14:38:55.100273|ERROR |ServerLibPriv | | Server() error while starting servermanager, error: instance limit reached
    [email protected]:/home/ts3#
    [email protected]:/home/ts3#


    i have my new license.
    wanted to know how to change her to work ...

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Ukraine
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by Aragon View Post
    Hello,
    Using Ubuntu 8.


    2010-01-11 14:38:54.342920|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta12 [Build: 9596]
    2010-01-11 14:38:54.343327|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2010-01-11 14:38:54.343382|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.6.21
    2010-01-11 14:38:54.598766|WARNING |Accounting | | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
    2010-01-11 14:38:55.099702|ERROR |Accounting | | License already in use, server will shut down
    2010-01-11 14:38:55.100273|ERROR |ServerLibPriv | | Server() error while starting servermanager, error: instance limit reached
    [email protected]:/home/ts3#
    [email protected]:/home/ts3#


    i have my new license.
    wanted to know how to change her to work ...
    do you have another server running? check it please

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    brazil
    Posts
    5

    i reboot vps..

    New error...


    Logging started
    2010-01-11 14:54:31.349156|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta12 [Build: 9596]
    2010-01-11 14:54:31.374876|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2010-01-11 14:54:31.379955|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.6.21
    2010-01-11 14:54:31.747851|WARNING |Accounting | | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
    2010-01-11 14:54:31.787402|INFO |FileManager | | listening on 0.0.0.0:30033
    2010-01-11 14:54:31.842358|INFO |VirtualServer | 1| listening on 0.0.0.0:9987
    2010-01-11 14:54:31.843443|INFO |Query | | listening on 0.0.0.0:10011

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Good old Germany
    Posts
    222
    Hi,

    this is not an error you only no lincens file or wrong configured or in a wrong path saved.

    cheech

  5. #5
    Join Date
    January 2010
    Location
    brazil
    Posts
    5
    friend, already got my license, however it came to windows and I use linux, I know how to alter them.

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Good old Germany
    Posts
    222
    aha, then have fun to fix your issue....

    cheech

  7. #7
    Join Date
    January 2010
    Location
    brazil
    Posts
    5
    plzzz help =x

  8. #8
    Join Date
    December 2009
    Location
    Switzerland
    Posts
    439
    First error is caused because the license is already in use.
    Second error is caused because the license was not found.

    Did you copy the license file correctly?

    And what do you mean by "I know how to alter them"?

  9. #9
    Join Date
    January 2010
    Location
    brazil
    Posts
    5

    help..

    Everywhere I copy the license file? use linux and the file that I sent the email is file .dat, which folder I put it?

  10. #10
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    9
    Just in the teamspeak map.. no special folder..

  11. #11
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    19
    to your problem at the beginning you can only use the license for 1 server.
    since you and I think the license with 2 server was used is now invalid.

    You and your friend must each have a separate license

  12. #12
    Join Date
    December 2009
    Location
    Switzerland
    Posts
    439
    Quote Originally Posted by Aragon View Post
    which folder I put it?
    In the root folder of your TS3 installation. On the same level as the TS binary.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How do i install an add on?
    By Goku200404 in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: May 26th, 2011, 08:50 AM
  2. Can't install TS3 on W7
    By rosti in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: August 5th, 2010, 04:44 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •