Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    January 2006
    Location
    Australia
    Posts
    27

    Host Button Icon

    Couldn't find anything using search so I dont think this has been asked before.

    Could a future release please allow the 'house' icon currently used as the host_button to be a configurable item on the server side.

    ie have an extra server property such as 'virtualserver_hostbutton_icon_url' so that ATHP's can put their logo at the top of clients while still allowing customers to put up their own host_banner_gfx_url banner.

    Thanks

    AB
    Last edited by Audiobuzz; January 18th, 2010 at 08:33 AM.

  2. #2
    Join Date
    January 2006
    Location
    Australia
    Posts
    27

    moved?

    Not sure why this was moved to server support as it's more of a 'suggestion & feedback' kind of post and deals with both the server and client...but meh, your call.

    Does no-one else see this as a viable suggestion?

    AB

  3. #3
    Join Date
    October 2008
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    166
    That's a pretty good idea, I support it.

    P.S. It is odd that it was moved here... In fact, I'll go as far as to say it was moved here in error.

  4. #4
    Join Date
    November 2009
    Location
    United States
    Posts
    40
    I support it as well, there obviously would have to be some strict image size guidelines but it would be a good add.

  5. #5
    Join Date
    January 2006
    Location
    Australia
    Posts
    27
    Thanks for the votes guys, I was starting to wonder whether I was invisible or something :-)

  6. #6
    Join Date
    January 2006
    Location
    Australia
    Posts
    27
    Any developers wish to comment on whether they think this could be on the list of improvements?

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    BFE
    Posts
    36
    +1
    not sure if this has been answered in another topic or not but ya I support it as well.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] TS Host company says Host button affects all severs in cluster???
    By phittles in forum General Questions
    Replies: 11
    Last Post: June 25th, 2012, 09:43 PM
  2. Host Button Help
    By BrianB2012 in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: June 21st, 2012, 12:56 PM
  3. How can I setup Icon for Host Button?
    By Teddy in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: July 7th, 2010, 06:56 PM
  4. [Solved] TS3 Host Button Icon URL
    By Trashman992 in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: April 16th, 2010, 04:14 PM
  5. Host button
    By Gatsu000 in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: February 13th, 2010, 09:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •