Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Seattle
    Posts
    5

    Beta 15, Lost ServerAdmin

    I've upgraded my windows server to Beta 15, updated the client, logged back into the server only to find out I no longer have server admin status...any way of changing that directly through database or ?

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Seattle
    Posts
    5
    Just checked my SQLite database with a Viewer...in the "clients" table all the SA's are still there, with the same unique ID's, I can't find tokens or anything anywhere...restarted the server twice, no luck in getting it back. I wish there was a workaround for such a "lockout", can't use Server Query, the remote server query tool is useless as it only gives you preset options to change virtualserver settings.

    It's kind of strange that under Server Query Tool it says :

    Q: Can i edit channels or kick players?
    A: No. Such features were not implemented since the TS3 client can do all of this.

    The features that ARE included in the server query tool are actually implemented in the client as well...so technically there is no difference. Except it's a GUI with limited options.

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    7
    Try here http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=48255
    Tried your original token?

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Seattle
    Posts
    5
    Well the original tokens aren't stored...as far as I know. The original serveradmin token I can't use I just get a good old "database result empty" error. And you can't get into server query if you don't have ANY tokens assigned to you...and I can't assign one or even create one.

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Seattle
    Posts
    5
    Managed to telnet my way in, for those that have same problem do this :

    Windows Key > Run > Telnet

    In telnet :

    o 'serverip' 'port'

    servergroupaddclient sgid=6 cldbid='XXX' ( replace XXX with your DATABASE ID ).

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Seattle
    Posts
    5
    So is this problem typical ? I'm running a couple of other servers and I'm quite reluctant to update yet...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I have lost my serveradmin rights?
    By Ruben1991 in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: September 14th, 2013, 09:10 AM
  2. serveradmin lost permissions?
    By kycu85 in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 10
    Last Post: October 5th, 2012, 01:59 PM
  3. Lost serveradmin pass
    By BloodShot in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: September 5th, 2011, 11:38 AM
  4. [beta 18] Serveradmin Icon problems
    By TSlein in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: February 8th, 2010, 09:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •