Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    79

    "loading an Applist" error

    Hey,

    when i want to load a new applist (for example Anno 1404 isn't showing ;p), i'm being redirected to a website where i have to login

    Greets
    Last edited by dante696; January 20th, 2010 at 04:06 PM. Reason: English only

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    Edit the ini-File in Install-Path and restart TS.

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    79
    Huh?

    What do i have to edit where?

    I'm just talking about the Website where i have to login - that a new applist-download is not possible ;p

    Or is there a way to put my Anno into the Applist?

  4. #4
    Tomi-Thomas2 Guest
    Take this in to the apps.ini

    [Name from the programm]
    binary_windows=The name from the .exe file [look in to the task Manger ]
    category= the category

    This are the categories
    Code:
    0=Unknown
    1=Media Players
    2=Games
    3=Web Browsers
    4=Instant Messengers
    5=Antivirus Software
    6=VoIP Software
    7=E-Mail Clients
    8=Graphics Editing Software
    9=Download Managers
    10=Video Editing Software
    11=Office Suites
    12=VPN Clients
    13=Remote Managing Software
    14=System Management Utilities
    15=File Management Software
    16=Optical Disc Authoring Software
    17=File Transfer Clients
    18=Audio Editing Software
    for example

    (thats PuTTY)

    [PuTTY]
    binary_windows=putty.exe
    category=13

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    Your apps.ini in your Install-Folder of your Client.

    Edit it like Tomi's Text.

    This Site to load new File is'nt work for no one.

    Become this Login-Site too.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Avatars stuck forever on "Loading" image.
    By Vael Victus in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: March 26th, 2015, 11:20 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: February 24th, 2012, 07:22 PM
  3. "Loading image" / "Failed to parse icon ..."
    By Caip86 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: April 20th, 2010, 02:35 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: December 23rd, 2009, 09:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •