Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 75

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    5

    Client GUI - I can't see ... (client part)

    Since I updated to Beta 15 and now 16.. My Group client list is missing. I use to see a list of names under Normal and Admin but now that list is gone and I have no GUI to add or remove people.

    I can confirm.. I do have my System Admin Priv's..
    However, I get "insufficient permission modify power" if I attempt to modify Server Admin Global Anything that isn't already ck'd. (See linked graphic below)
    I have tried to go back to Server Windows 64bit Beta 13 & 15 to see if I could access then, no luck!
    I'm now wondering if it's Client 3.0 0-Beta12 [Build:9931] problem?


    Any idea what happened? Should I go back to Beta 13 or is this a rebuild issue?

    Any help welcome.. thanks in advance.
    Last edited by HighAnxiety; January 21st, 2010 at 07:33 AM. Reason: add information

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    This is no bug, the channel list is hidden.

    Put your mouse to the left side of the client, till the cursor changes the icon.
    Now hold and drag the mouse to the right side again.

    The same thing counts for the
    - chat (put the mouse to the bottom of the client)
    - permission dialog
    - client / channel info (drag your mouse to the right if only see users and channels)

    Have a look at this image
    Move your mouse to the red marked area. The mouse cursor will change.
    Click image for larger version. 

Name:	gui part hidden.png 
Views:	744 
Size:	203.8 KB 
ID:	15169
    Last edited by dante696; April 18th, 2017 at 10:30 AM.

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    5
    LOL.. ok thanks for that! I guess it's time for new Glasses.. or perhaps you could design it for people in their 40's to see.

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    September 2010
    Location
    Australia
    Posts
    3

    Solved I can't see .... (client part)

    Recently, I've had a problem where I cannot see any channels or clients in a server, even if somebody is in it. Teamspeak still works, i can talk to my friends, however, they use different channels based on what game they're playing. eg, MW2 or Starcraft II. This is a real problem for me as i need to be moved into a channel every time i want to play the game with them,etc.

    Does anyone know how to fix this bug?
    or is it just a minor problem and I'm making a Ass outta myself right now?

    I can post a screenie to show you guys if you want, please get back to me, kthnxbai.


    EDIT: SCREENIE============> http://img695.imageshack.us/img695/7...amspeakbug.jpg

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    More Informations?

    Your System? Your Client?

  6. #6
    Join Date
    September 2010
    Location
    Australia
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by SpWiRa View Post
    More Informations?

    Your System? Your Client?
    Windows Vista.
    G15 Mouse+keyboard ( i can change channels with the keyboard interface, but i cant see anyone)

    Running on TS3 Beta 3.0 atm, But this also occured on 2.9, and is still happening.
    I have tried uninstalling/ deleting TS and reinstalling etc. But none of it works.

  7. #7
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    This is no Bug!!! You moved the Info view over the server tree.

    To fix this, just move your mouse to the position as shown on the picture.
    Mouse Pointer should get an new icon. Now hold left mouse button and move the mouse tho the right side.

  8. #8
    Join Date
    September 2010
    Location
    Australia
    Posts
    3
    THNX SO MUCH

    *takes gun*

    *writes suicide note*

    *BOOM! HEADSHOT*

  9. #9
    Join Date
    September 2010
    Location
    Prague
    Posts
    1

    No channels visible

    Hi,

    please help. I tried to move the window with my TS3 client from one monitor to the other, but dragged it badly and somehow moved the window with channels out. Now, everytime I log in a cannot see channels therefore I cannot switch to the channel of my guild. I tried to re-install - did not help.

    The screenshot shows the window after I log to the server which we use.

    Thanks for advices.

    Gab.

  10. #10
    Join Date
    November 2008
    Location
    United States
    Posts
    1,718
    Hey,

    Can you put your cursor to the far left and drag to the right? There should be two panes. Don't drag the entire TS3 programs but just a smidge in. I can only guess that you somehow dragged one pain all the way to the left and it is covering up the tree display.

  11. #11
    Join Date
    February 2011
    Posts
    1

    Can not see Channel Tree

    I can see the bottom and all of the seetings but the differnet channles are gone. I can not see any of the channels. Others can see me but i can see anyhting please help

  12. #12
    Join Date
    April 2011
    Posts
    6

    channel list

    ive tried a search but brought up nothing

    I have lost the channel list and the list of rooms on the left of my teamspeak screen ... i dont know how it happened but i cant seem to find how to get it back.

    all i have is my profile

    Name:
    Spectre (180) 
    Database ID:
    241873
    Unique ID:
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Version:
    3.0.1 [Build: 15001]
    Platform:
    Windows
    Channel Group:
     Guest
    Server Group:
     Server Admin
    First Connected:
    25/06/2011 08:54:16
    Last Connected:
    08/09/2011 13:51:44
    Total Connections:
    197


    Its probably an easy fix so can someone please tell me how to do it

    Thanks in advance

    Edit by mod
    Thread Merged - Similar question.
    Last edited by florian_fr40; October 13th, 2011 at 11:50 AM.

  13. #13
    Join Date
    September 2011
    Posts
    1

    Red face no channels any longer in ts3 y?

    i have been using ts3 for 5 months and havent had any issues , but today i lost all the channels i would normally have access to, any ideas as to what i did to cause this? and how do i fix this ? please assist me . Thank you ahead of time for those who reply.

    *** Thread Merged ***
    Last edited by florian_fr40; September 16th, 2011 at 07:28 AM.

  14. #14
    Join Date
    October 2011
    Posts
    1

    No Channel list

    No channel list. It has always worked fine, then one day it broke. I've tried re-installing, and still nothing. Any ideas?

    http://i.imgur.com/teAoK.jpg

    Edit by mod
    Thread Merged - Similar question.

    Thank you, it's fixed. The vertical pane was dragged to the top.

    http://i.imgur.com/JZZH8.jpg
    Last edited by ctc_bean; October 13th, 2011 at 12:04 PM.

  15. #15
    Join Date
    December 2011
    Posts
    4

    Post My server chat doesnt appear

    hey guys, im with a little problem in all servers I enter, the server chat, below everything, doesnt appear to me, i dont know why

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Possibility to Give a Client an Icon or Another Kind of Mark on the Client Side Only?
    By Steinschweiger in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 3
    Last Post: October 1st, 2016, 07:13 PM
  2. Client Locked out on part of their SA rights
    By USAFiredawg in forum Server Support
    Replies: 0
    Last Post: October 21st, 2011, 02:54 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: July 16th, 2011, 07:34 PM
  4. serverquery client muted client[1],client[4],client[5]
    By Master_Jochen in forum Server Support
    Replies: 8
    Last Post: February 17th, 2011, 05:34 PM
  5. I can't see .... (client part)
    By DodgyBuilder in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: September 23rd, 2010, 08:22 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •