Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    6

    [Solved] Can't connect with telnet

    OK, I've recently installed the server.
    Now I changed the portnumber of the first server from 9987 to 10000 with telnet.

    Now, whenever I try to connect with telnet again (localhost 10000), it just gives an error message that it can't connect.

    What could be the problem here?

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Switzerland
    Posts
    439
    The query port is different from the virtual server port. Try connecting on 10011.

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Aaw, epic fail.... I knew that...
    I just forgot after 5 mins of doing nothing...

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    September 2007
    Location
    Calgary Alberta Canada
    Posts
    109
    Also most people dont run Telnet anymore due to security concerns as SSH replaced it many moons ago.

    I dont run Telnet on my box and never will (Well maybe with SSH Tunneling).

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Switzerland
    Posts
    439
    Quote Originally Posted by KoldFusion View Post
    Also most people dont run Telnet anymore due to security concerns as SSH replaced it many moons ago.

    I dont run Telnet on my box and never will (Well maybe with SSH Tunneling).
    Yes, but TS3 has a telnet interface, not a SSH interface

  6. #6
    Join Date
    September 2007
    Location
    Calgary Alberta Canada
    Posts
    109
    Which is why I miss out on all that hoohaa.

    Which is going to suck big time for an Admin Panel. I will need to find a work around

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: September 6th, 2010, 11:14 PM
  2. [Solved] [Error - Telnet doc]
    By Bloody-wave in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: March 23rd, 2010, 02:46 PM
  3. [Solved] Servermessage Log from Telnet
    By KevinGregull in forum Tools / Web Based
    Replies: 7
    Last Post: March 16th, 2010, 01:01 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: February 16th, 2010, 03:33 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •