Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    US
    Posts
    29

    Created another Server Group..icon not showing?

    I have my server groups all stock. I created another server group called Admins. I set the i_group_icon_id for 100 because I want them to have the "C" icon. I place someone in that group that also shares the normal group. The problem is that the "C" icon is not showing next to their name on the server. All the other permissions are working but the icon will not show up.

    ***EDIT***

    OK, I see what's happening. If the i_group_icon_id is set under a server group, it's looking for an icon named servergroup and because the "C" is a changroup icon, it was not seeing that.

    That makes things a little more difficult.

    Not to rush but i hope you get the server icon auto download thing working quickly.
    Last edited by Pennybags; January 27th, 2010 at 02:02 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't add server group on newly created Admin
    By offroadguy56 in forum Permission System
    Replies: 0
    Last Post: October 10th, 2015, 02:19 PM
  2. Channel group icon not showing in all channels
    By Dexta117 in forum Permission System
    Replies: 5
    Last Post: February 26th, 2015, 06:29 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: October 21st, 2014, 12:22 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: July 30th, 2013, 08:24 PM
  5. Server Icon not showing up in Task Bar
    By MarvinManiac in forum Server Support
    Replies: 6
    Last Post: January 25th, 2010, 09:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •