Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    April 2009
    Location
    Hamm (Germany)
    Posts
    3

    Exclamation Soundvolume issue on Windows 7 x64

    Hi there,

    I have the following problem:

    While anyone is talking in Teamspeak 3, my other Soundvolumes in Windows 7 were switched to 50%.

    The problem is, that my volumes aren't getting back to 100% and that sucks.

    So, is there a solution to deactivate this automatic volume change? In Windows i deactivated the communication settings to do not change the volumes while i'm talking and vise versa.

    Also i found out, that our Hyperlink within the Teamspeak 3 Settings are redirecting to our beta app vault, maybe that should be switched to a method wich downloads the current apps.ini from this webspace.

    I hope the solution is coming soon

    Best Regards to the Teamspeak-Team and all other users.
    Andi

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Texas
    Posts
    745
    this is a client issue not a server issue. please repost in the client section for better support

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issue with Windows 10, and keyboard
    By apricot in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: July 3rd, 2016, 01:35 AM
  2. Windows 8 issue with TS3
    By Postkomunus in forum Client Support
    Replies: 2
    Last Post: July 31st, 2013, 08:19 PM
  3. Windows 7 Sound issue
    By Persequor in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: May 12th, 2013, 04:47 AM
  4. Soundvolume issue on Windows 7 x64
    By explezite in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: January 31st, 2010, 04:16 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •