Forum

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Join Date
    June 2005
    Location
    UK
    Posts
    33

    Text Chat IRC or shout box ?

    Think any of you could come up with a solution to the following ?

    The TEXT chat at the bottom in TS3 could be amazing, if for example it could be linked through a websites shout box, some one posts a shout on the site and that shout pops up on TS Chat.

    Or how about a chat window on your website, that connects direct to TS3's chat pannel and lets visitors on your site TEXT chat to the server and the people on it.

    OR EVEN BETTER. and the main Idea I hope works, a way to cross over IRC or an IRC channel and TS 3's text chat tab, this would for example link my TS Servers with our IRC Channel, and users on TS would be able to chat to people in our IRC channel without the need of an IRC client.

    And people on IRC could talk to those of us on TS without the need to login to TS.

    and to top this all off, if there was a way to get the computer voice to say what people type in the chat text area would be brilliant.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    36
    Hi, at the moment i'm working on an irc plugin. Here the first preview

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    8
    nice one!!

    i will have it

    regards

  4. #4
    Join Date
    June 2005
    Location
    UK
    Posts
    33
    OH MAN.

    can you release this ? lol I so wana use it .

  5. #5
    Join Date
    April 2009
    Location
    Germany
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by andyftw View Post
    Hi, at the moment i'm working on an irc plugin. Here the first preview
    That is immensly awesome. Please let me know when there is a Version of this plugin released. Finally someone saw the value of a good IRC plugin.

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    379
    Quote Originally Posted by andyftw View Post
    Hi, at the moment i'm working on an irc plugin. Here the first preview
    omg x10 +1 for you sir.

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Posts
    44
    very nice!

  8. #8
    Join Date
    December 2009
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    379
    andyftw , do you have an ETA on a beta release?
    cheers.

  9. #9
    Join Date
    October 2009
    Location
    Germany
    Posts
    23
    omg omg looks realy nice. please beta !!

  10. #10
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    36
    Hi all,

    a beta version will be available within the next days.

  11. #11
    Join Date
    January 2010
    Location
    Europe
    Posts
    12
    How were you able to add your own actions and tabs in the clients menubar and tabwidget?
    Did I miss some functions in the Api?

    Tnx in advance for any pointers

  12. #12
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    36
    Hi, it is a bit tricky.
    the code should be self-explanatory.

    PHP Code:
    bool IRCWidget::grabWidgets()
    {
        foreach (
    QWidget *widgetQApplication::allWidgets())
        {
            const 
    charclassName widget->metaObject()->className();
            if (
    strcmp(className"ChatTabWidget") == 0)
                
    m_pMainTab = (QTabWidget*) widget;
            else if (
    strcmp(className"ChatLineEdit") == 0)
                
    m_pMainEdit = (QTextEdit*) widget;
            else if (
    strcmp(className"ImprovedToolBar") == 0)
                
    m_pToolBar = (QToolBar*) widget;

            if (
    m_pMainTab && m_pMainEdit && m_pToolBar)
                return 
    true;
        }
        return 
    false;


  13. #13
    Join Date
    March 2016
    Posts
    1

    necro post

    Seeing as this is one of the posts that comes up in google, and i took a fair amount of time to build a solution to this very problem, i think the necro post is justifiable.
    Its written in java, and very much still a work in progress.

    Run the jar once and it will extract two yml config files, one for the TS3 bot and one for the IRC bot.
    The TS3 bot requires a query login.
    The message prefix & color settings for the IRC bot are optional, so just leave those blank if you don't want to use them.

    Sourcecode: https://github.com/phillmac/ChatBridge
    Compiled version: http://oasiscraft.org/phillmac/ChatB...pendencies.jar

    I'm currently working on integrating a console , so you can issue commands to the bots.

    If you have any issues, open a bug on the github page : )

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] bug in text chat
    By ElongEG in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: May 19th, 2011, 12:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •