Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    February 2010
    Location
    Germany
    Posts
    13

    [solved] Problem when starting server!

    I think I made something wrong when updating the server! It is running but the log file is flooded with warnings like this:

    Code:
    2010-02-04 09:34:03.687221|WARNING |PermGroupMgr  |  1| permID: i_needed_modify_power_virtualserver_token_list(65314), double assigned to sgid: 6, ignoring!
    2010-02-04 09:34:03.687632|WARNING |PermGroupMgr  |  1| permID: i_needed_modify_power_virtualserver_token_add(65315), double assigned to sgid: 6, ignoring!
    2010-02-04 09:34:03.688133|WARNING |PermGroupMgr  |  1| permID: i_needed_modify_power_virtualserver_token_use(65316), double assigned to sgid: 6, ignoring!
    2010-02-04 09:34:03.688549|WARNING |PermGroupMgr  |  1| permID: i_needed_modify_power_virtualserver_token_delete(65317), double assigned to sgid: 6, ignoring!
    2010-02-04 09:34:03.688955|WARNING |PermGroupMgr  |  1| permID: i_needed_modify_power_virtualserver_log_view(65318), double assigned to sgid: 6, ignoring!
    2010-02-04 09:34:03.689462|WARNING |PermGroupMgr  |  1| permID: i_needed_modify_power_virtualserver_log_add(65319), double assigned to sgid: 6, ignoring!
    2010-02-04 09:34:03.689845|WARNING |PermGroupMgr  |  1| permID: i_needed_modify_power_virtualserver_join_ignore_password(65320), double assigned to sgid: 6, ignoring!
    how can i fix this?

  2. #2
    Join Date
    June 2002
    Location
    KrŁn / Germany
    Posts
    1,638
    just ignore it, in one of the next build we got code which removes this double entries.

  3. #3
    Join Date
    February 2010
    Location
    Germany
    Posts
    13
    ok thank you

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem starting TS3 Server
    By Overkillz in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 6
    Last Post: July 12th, 2014, 05:04 PM
  2. Problem with Starting TS≥ Server
    By Arazel Ftw in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 14
    Last Post: June 24th, 2012, 08:02 AM
  3. [solved] Starting a second T3 Server
    By Celindra in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 23
    Last Post: August 15th, 2010, 11:02 PM
  4. [Solved] Problem starting ts3 after upgrade
    By shocker38 in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: May 22nd, 2010, 03:32 PM
  5. [Solved] Problem when starting
    By Djinndrache in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 6
    Last Post: January 29th, 2010, 12:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •