Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Essen
    Posts
    17

    Since Beta17 = Error

    Hello

    I have updated from 16 to 17.
    I always get these errors when starting:
    segment fault

    server is not running anymore

    I tried to downgrade from 17 to 16.
    beta 16 runs no more
    beta 16 has now the same error on start up

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Portugal
    Posts
    492
    Hi

    I also got that segmentation fault and some random numbers about memory and the ts3server_linux_x86 process. I thought that the binary got damaged or something, but then i found out that it was already running. Maybe the CTRL+C is not sending the correct signal and the process kept running.

    So, do a "killall ts3server" and then start it again.

    Regards

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Essen
    Posts
    17
    mhhh doesn't work...

    server:~# killall ts3server
    ts3server: no process killed
    server:/home/teamspeak3# ./ts3server_linux_amd64
    segment fault

  4. #4
    Join Date
    July 2002
    Location
    Germany
    Posts
    2,192
    You *did* read the big fat note attached to the release notes @ http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=50862 ?

    Also learn from this dude: http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=50875
    You think my answer is stupid ? Read This:
    http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-...ons.html#intro

    In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Portugal
    Posts
    492
    ...but yea, i was assuming that you were starting the server with the provided scripts, which seems that you are not.

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Essen
    Posts
    17
    thanks

    i set the option "binär upload" in file zilla and it works fine!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TeamSpeak 3 Client 3.0.0-beta17 Available
    By R. Ludwig in forum Archive
    Replies: 22
    Last Post: March 25th, 2010, 02:26 PM
  2. Possible BUG: key detection in beta17
    By Jon8RFC in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: March 14th, 2010, 08:49 AM
  3. TeamSpeak 3 Server 3.0.0-beta17 Available
    By R. Ludwig in forum Archive
    Replies: 81
    Last Post: February 8th, 2010, 10:05 AM
  4. Beta17 server hang, ERROR PktHandler
    By mavmike in forum Server Support
    Replies: 9
    Last Post: February 4th, 2010, 10:49 AM
  5. [Solved] beta17 error
    By NympH in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 7
    Last Post: February 3rd, 2010, 07:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •