Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 10 of 26 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 377
  1. #136
    Join Date
    May 2010
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Same Problem with PEAR.

    PEAR Version: 1.8.0

    include_path = ".:/usr/share/php5:/usr/share/php5/PEAR"

    System is openSuSe with 2.6.x Kernel

    Error Message: emerg: PEAR is not available in this PHP installation

  2. #137
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    252
    Quote Originally Posted by LeXiKoN View Post
    PHP Warning: syntax error, unexpected TC_CONSTANT in config/9987.ini on line 45
    in /ts3phpbot/class/TS3Bot.php on line 710
    [May 09 16:57:41] emerg: config paramter logfileName is empty
    It seems that you've a config mismatch

    make sure you have the following paramters set for [ANTI-RECORDING]

    enabled=1
    withExceptions=1
    file=text/recording_exceptions.txt
    punishment=kick
    banTime=120
    reason=no recording

    also make sure that you have set the paramter logfileName for each config file.

    Quote Originally Posted by shogin76 View Post
    Same Problem with PEAR.

    PEAR Version: 1.8.0

    include_path = ".:/usr/share/php5:/usr/share/php5/PEAR"

    System is openSuSe with 2.6.x Kernel

    Error Message: emerg: PEAR is not available in this PHP installation
    you must add the path into the php cli config file (/etc/php/cli/php.ini)
    Last edited by florian_fr40; March 29th, 2012 at 09:10 AM.

  3. #138
    Join Date
    May 2010
    Location
    europe
    Posts
    3
    me again

    first thing : even a admin can not leave the "knast" channel (sticky) - that should be changed when possible

    second .. i tested the sticky channel and now i can´t get back into another channel ? what must i do to "unknast" me

  4. #139
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    64
    u have to leave the server and connect again.

    but to u'r first thing:
    it would be better if you can move someone out of the sticky channel, because it sucks if u have to leave the server to leave the sticky channel

  5. #140
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    252
    Quote Originally Posted by micpt View Post
    me again

    first thing : even a admin can not leave the "knast" channel (sticky) - that should be changed when possible

    second .. i tested the sticky channel and now i can´t get back into another channel ? what must i do to "unknast" me
    Thats right currently all client that entered the sticky channel were marked as sticky. Feature marked for beta-8.

    To leave the Sticky channel you must disconnect from the server, wait 5 sec and reconnect. Otherwise the bot will resentfull to the client

    Quote Originally Posted by St3v3 View Post
    u have to leave the server and connect again.

    but to u'r first thing:
    it would be better if you can move someone out of the sticky channel, because it sucks if u have to leave the server to leave the sticky channel
    yes, but there is no posibility for the bot to notice if the client was moved by an Admin or by the client themself.
    Last edited by florian_fr40; March 29th, 2012 at 09:11 AM.

  6. #141
    Join Date
    January 2010
    Location
    need not to know
    Posts
    26
    how can i force the bot to change his nickname with the command
    clientupdate client_nickname=XXX

  7. #142
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    252
    This option will implemented in beta 8.

    for beta 7 do the following:

    edit the file class/TS3Bot.php and alter line 147 from

    Code:
    $TS3ServerInstance = TeamSpeak3::factory("serverquery://" . $iniContent['CONNECTION']['hostIP']  . ":" . $iniContent['CONNECTION']['queryPort']  . "/#no_query_clients");
    to

    Code:
    $TS3ServerInstance = TeamSpeak3::factory("serverquery://" . $iniContent['CONNECTION']['hostIP']  . ":" . $iniContent['CONNECTION']['queryPort']  . "/?nickname=YOUR_BOT_NICKNAME_HERE#no_query_clients");
    where YOUR_BOT_NICKNAME_HERE is the placeholder for your bot nickname (replace is with any ISO-8859-1 conformed nickname)
    Last edited by florian_fr40; March 29th, 2012 at 09:52 AM.

  8. #143
    Join Date
    January 2010
    Location
    need not to know
    Posts
    26
    it didn't work his name is still serveradmin @ iport

    here is the ts3 channel output when he joins..


    <22:26:16> "serveradmin from 127.0.0.1:58982" nennt sich nun "HafenRatten-Bot"
    <22:26:17> "HafenRatten-Bot" hat die Verbindung getrennt (deselected virtualserver)
    <22:26:17> "serveradmin from 127.0.0.1:58983" betrat den Server

    Solved i edited the wrong line
    Last edited by florian_fr40; March 29th, 2012 at 09:12 AM.

  9. #144
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    252
    Quote Originally Posted by Neytiri86 View Post
    Solved i edited the wrong line
    hehe, the line you've edited before is for config check only

  10. #145
    Join Date
    January 2010
    Location
    need not to know
    Posts
    26
    is there a way to modify the bot to parse chat messages so i can give him command via chat for kick ban and so on?

  11. #146
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    252
    sorry it's not possible to chat or talk with an server query client.
    It's also impossible to send offline messages to server query clients.

    If you've any ideas how to fix this your're welcome.
    Last edited by florian_fr40; March 29th, 2012 at 09:53 AM.

  12. #147
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland Bochum
    Posts
    4

    Need help

    [May 17 08:35:22] emerg: POSIX functions are not available in this PHP how i can installation POSIX

    how i can install POSIX ??
    CentOS 5 mit Plesk 9 (64 Bit)
    sorry my bad englisch ^^

  13. #148
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    252
    If you've installed PHP5 from a tarball than the POSIX functions are enabled by default. If you've installed PHP5 from an CentOS Packet you must install

    php-posix, php-pcre, php-shmop, php-sysvsem, php-sysvshm, php-sysvmsg
    Last edited by florian_fr40; March 29th, 2012 at 09:53 AM.

  14. #149
    Join Date
    December 2009
    Location
    Deutschland Bochum
    Posts
    4
    da mein englisch schlecht ist schreib ich nu auf deutsch

    wie sind sie befehele um die sachen zu installieren ??
    Last edited by florian_fr40; March 29th, 2012 at 09:53 AM.

  15. #150
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    252
    Code:
    yum install php-posix
    .... and so on.

    see http://grisha.biz/cgi-bin/man?query=...29&format=html for full yum syntax
    Last edited by florian_fr40; March 29th, 2012 at 09:53 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Release] TS3PHPBot-Plugin
    By Neytiri86 in forum Tools / Web Based
    Replies: 0
    Last Post: August 25th, 2010, 12:04 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •