Forum

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 107
  1. #31
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hannover, Germany
    Posts
    35
    Do I misunderstood the "server icon" feature? It should give the possibility to assign server/channel groups a server-side icon, is not it?
    If it is true, how do I assign the group the server icon? Special handling's with "Group icon identifier"?
    I have uploaded three icons yet.

    Explain to me, please

    I have found it! Just click in the "Group icon identifier" value box and double click on the icon
    Last edited by burnersk; February 8th, 2010 at 05:56 PM. Reason: Fixed

  2. #32
    Join Date
    May 2008
    Location
    germany/berlin
    Posts
    63
    if i edit something at the servergroup permissions
    i cant edit the server channel and servergroup icons

  3. #33
    Join Date
    July 2008
    Location
    canada
    Posts
    77
    this sounds really bad like updating from 17 to 18 is going to cause issues.
    I'm using sqlite, what needs to be done besides just untarring it over the folder?

  4. #34
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by R. Ludwig View Post
    ofcourse, if you dont added the permissions for beta17, you will completly fail to use the query commands.
    Can someone please post the beta 17 ones as they should go into the ServerQuery, atleast if it works to then also insert the beta18 ones after that so all is working.

    Hope to see them from now on in every new version so u know for sure that the database gets updated aswell without the need to change it manually and F* it all up

  5. #35
    Join Date
    February 2010
    Location
    netherlands
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Pioneer1976 View Post
    Are you planning to provide a startscript which is capable of switching to another user (su)? The current startscript is not usable for autostarting teamspeak on server reboot because Teamspeak will then start as root.
    Imo the script isn't responsible for switching to another user, you as the system administrator are responsible for that. Use su -c in a /etc/rc.local script or something similar.

    Personally I'm using Crontab to start my teamspeak server at boottime, this way I don't even need root access to autostart it, all I need is access to crontab.

    this is the line in my (non-priviliged user's) crontab:
    @reboot ~/teamspeak3-server_linux-x86/ts3server_linux_x86

    note: it's not updated yet for the new startup script, but the "@reboot" part is the catch ofcourse, most people don't know about it's existence. Not sure if every cron daemon supports it, but vixie cron in Debian Lenny does, and most distro's use Vixie cron.

    ps: this might be a nice addition to the FAQ

  6. #36
    Join Date
    June 2005
    Location
    Germany
    Posts
    47
    a "little" Tutorial how to fix the Permission.

    First Step:
    Make a BACKUP!!
    Get SQLite - http://sqliteadmin.orbmu2k.de/
    Get the ts3server.sqlitedb

    Second Step:

    Look at the Screenshots and follow the Numbers.

    http://img693.imageshack.us/img693/8272/tut1d.jpg
    http://img197.imageshack.us/img197/8743/tut2i.jpg
    http://img208.imageshack.us/img208/9319/tut3x.jpg

    Code:
    serverid=YOURSERVERID
    id1=GROUPID ( 6 = ServerAdmin )
    id2=0
    perm_id=b_permission_modify_power_ignore
    perm_value=1
    perm_gegated=0
    perm_skip=0
    Stop the Server, Put the new one on the Server, Start the Server and see if it work.

    Greetz
    Cobra
    Last edited by Cobra; February 9th, 2010 at 01:20 PM.

  7. #37
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    12
    Good morning,

    We can't run the serverquery commands to add the new permissions.
    There is always an errormessage:

    error id=0 msg=ok (8 ms)
    error id=0 msg=ok (28 ms)
    error id=2570 msg=insufficient\spermission\smodify\spower (18 ms)
    Total: 54 ms

    We can't take the SQL commands cause we use sqllite.
    We don't know since which beta we have to add new permissions, we ignore this but now its unavoidable.
    Has anyone all commands for the serverquery or time to speak in Teamspeak to talk about it?
    This could be very nice.
    Thanks for help.

    Mfg
    me

  8. #38
    Join Date
    October 2006
    Posts
    64
    Quote Originally Posted by Cobra View Post
    a "little" Tutorial how to fix the Permission.

    First Step:
    Make a BACKUP!!
    Get SQLite - http://sqliteadmin.orbmu2k.de/
    Get the ts3server.sqlitedb

    Second Step:

    Look at the Screenshots and follow the Numbers.

    http://img693.imageshack.us/img693/8272/tut1d.jpg
    http://img197.imageshack.us/img197/8743/tut2i.jpg
    http://img208.imageshack.us/img208/9319/tut3x.jpg

    Code:
    serverid=YOURSERVERID
    id1=GROUPID ( 6 = ServerAdmin )
    id2=--->Ignore this<---
    perm_id=b_permission_modify_power_ignore
    perm_value=1
    perm_gegated=0
    perm_skip=0
    Stop the Server, Put the new one on the Server, Start the Server and see if it work.

    Greetz
    Cobra
    Hey, this worked, thank you very much.

    Knowing me I've probably set it so that everyone has the ignore permissions thingy but for now it's ok, nobody knows lol.

    Peace.

  9. #39
    Join Date
    June 2005
    Location
    Germany
    Posts
    47
    Quote Originally Posted by Bananensaft View Post
    Good morning,

    We can't run the serverquery commands to add the new permissions.
    There is always an errormessage:

    error id=0 msg=ok (8 ms)
    error id=0 msg=ok (28 ms)
    error id=2570 msg=insufficient\spermission\smodify\spower (18 ms)
    Total: 54 ms

    We can't take the SQL commands cause we use sqllite.
    We don't know since which beta we have to add new permissions, we ignore this but now its unavoidable.
    Has anyone all commands for the serverquery or time to speak in Teamspeak to talk about it?
    This could be very nice.
    Thanks for help.

    Mfg
    me
    Look at my post, over you

  10. #40
    Join Date
    June 2009
    Location
    Germany
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by Bananensaft View Post
    Good morning,

    We can't run the serverquery commands to add the new permissions.
    There is always an errormessage:

    use SQlite Admin and insert the sql commands.
    This works well and correctly.

  11. #41
    Join Date
    April 2005
    Location
    US
    Posts
    57
    Quote Originally Posted by Cobra View Post
    Look at my post, over you
    In this manner, could I simply take the client's and their permissions and migrate them into a fresh new database? Same with the vserver and channels and their settings?

    The reason I ask is that I'm realizing I'm way behind on these table database updates (have not done them since before beta 7..). It might be easier to just create a new database and migrate the clients and settings over.. yes?

    Rather than try an go through and figure out what fields I'm missing in different tables. Asuming I can use SQLite Admin to do this? I've not used it before.

  12. #42
    Join Date
    December 2009
    Location
    hungaryan
    Posts
    16

    yo

    i have a stupid question :$
    how can i update my server? owerwrite all files? or what? that keep my all settings

    sry for my english :$

  13. #43
    Join Date
    December 2009
    Posts
    244
    Yes, simply stop the server, overwrite the files, do the sql or query commands and you should be done.

    But in case something goes wrong, backup your database

  14. #44
    Join Date
    December 2009
    Location
    hungaryan
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by TotoIsBack View Post
    Yes, simply stop the server, overwrite the files, do the sql or query commands and you should be done.

    But in case something goes wrong, backup your database
    thank you , works fine ^^

  15. #45
    Join Date
    December 2009
    Location
    hungaryan
    Posts
    16
    thank you , works fine ^^

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 29
    Last Post: April 2nd, 2010, 09:49 AM
  2. Beta18 to Beta 20 Icons
    By Drayu in forum Permission System
    Replies: 9
    Last Post: March 16th, 2010, 01:43 AM
  3. update from beta18 to beta20 on ubuntu server
    By LudoTw in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 5
    Last Post: March 11th, 2010, 01:37 PM
  4. Create default server without port 9987 (beta18)
    By Cool16 in forum Server Support
    Replies: 6
    Last Post: February 19th, 2010, 07:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •