Forum

Results 1 to 9 of 9

Thread: locate Error ID

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Location
    germany/berlin
    Posts
    63

    Question locate Error ID

    i have a question

    where or how i can locate the error IDīs is there a list or something like that ?

    i have this error

    PHP Code:
    Error (ID 2568insufficient client permissions (failed on hostinfo 4355/0x1103
    how do I find out what this means 4355/0x1103 ?

    sorry but....my english is not so good, i hope someone understands me

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    germany/berlin
    Posts
    63
    nobody wants to help ???

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    62

    Debian...

    I have to insterliert times a TS3Server DBIAN on a server.

    I have him set as the Windows server.
    However, I get the following error message. (That is for each viewer)

    Error (ID 2568) insufficient client permissions (failed on hostinfo 4355/0x1103)
    Can anywhre help me, please?

    The Viewer are at www.stylo-arts.de/?site=server&action=teamspeak

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    62
    I have the next Error

    2010-04-15 04:38:20.650983|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta22 [Build: 10724], Linux
    2010-04-15 04:38:20.651560|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2010-04-15 04:38:20.651676|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.6.21
    2010-04-15 04:38:20.652200|INFO |DatabaseQuery | | checking database integrity (may take a while)
    2010-04-15 04:38:20.707343|INFO |SQL | | pruning old database log entries where timestamp is older than 90 days
    2010-04-15 04:38:20.967827|INFO |Accounting | | Licensing Information
    2010-04-15 04:38:20.969113|INFO |Accounting | | type : Non-profit
    2010-04-15 04:38:20.970304|INFO |Accounting | | starting date : Fri Apr 2 00:00:00 2010
    2010-04-15 04:38:20.971674|INFO |Accounting | | ending date : Sat Apr 2 00:00:00 2011
    2010-04-15 04:38:20.973048|INFO |Accounting | | max virtualservers: 10
    2010-04-15 04:38:20.974171|INFO |Accounting | | max slots : 512
    2010-04-15 04:38:21.041552|INFO |FileManager | | listening on 0.0.0.0:30033
    2010-04-15 04:38:21.159056|INFO |VirtualServer | 1| listening on 0.0.0.0:9987
    2010-04-15 04:38:21.252265|INFO |VirtualServer | 2| listening on 0.0.0.0:1337
    2010-04-15 04:38:21.253449|INFO |CIDRManager | | updated query_ip_whitelist ips: 93.186.192.91,
    2010-04-15 04:38:21.255132|INFO |Query | | listening on 0.0.0.0:10011
    2010-04-15 04:38:21.516915|ERROR |Accounting | | too many slots hosted, shutting down!
    2010-04-15 04:38:21.517982|ERROR |Accounting | | too many slots hosted, shutting down!
    2010-04-15 04:38:21.610610|INFO |VirtualServer | 1| stopped
    2010-04-15 04:38:21.710149|INFO |VirtualServer | 2| stopped
    I have a NOPL and on Debian is that error, can me help?

    TS3Server Version = BETA 22

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,307
    Quote Originally Posted by Teris Cooper View Post
    I have to insterliert times a TS3Server DBIAN on a server.

    I have him set as the Windows server.
    However, I get the following error message. (That is for each viewer)



    Can anywhre help me, please?

    The Viewer are at www.stylo-arts.de/?site=server&action=teamspeak
    Please ad skip to all used default permissions from Server Query Guest to solve this problem.

  6. #6
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,307
    Quote Originally Posted by Teris Cooper View Post
    I have the next Error


    I have a NOPL and on Debian is that error, can me help?

    TS3Server Version = BETA 22
    There are to many slots hosted the last 2 hours.
    This happens everytime, when you start a fresh and new server with your license inside. It count's all hosted slots ftom the last 2 hours.
    You have to wait until this get's delted [~2hrs]

  7. #7
    Join Date
    April 2010
    Location
    Canada
    Posts
    2
    Possibly the same error ? BUT --

    (1) the TS server has not been run for several days so the 2 hour rule does not apply; and,
    (2) presumably, reinitialising the database would also reset any slots in use.
    *******

    > ./ts3server_mac clear_database=1
    TeamSpeak Server 3.0.0-beta22 [Build: 10723]
    (c)TeamSpeak Systems GmbH

    Logging started
    2010-04-24 18:21:09.898198|INFO |ServerLibPriv | | Server Version: 3.0.0-beta22 [Build: 10723], MacOSX

    <snip -- clipped reinitialisation & new admin password>

    2010-04-24 18:21:13.000653|INFO |Accounting | | Licensing Information
    2010-04-24 18:21:13.004880|INFO |Accounting | | type : Non-profit
    2010-04-24 18:21:13.006504|INFO |Accounting | | starting date : Sun Jan 3 23:00:00 2010
    2010-04-24 18:21:13.008583|INFO |Accounting | | ending date : Mon Jan 3 23:00:00 2011
    2010-04-24 18:21:13.018968|INFO |Accounting | | max virtualservers: 10
    2010-04-24 18:21:13.021114|INFO |Accounting | | max slots : 512
    2010-04-24 18:21:13.067173|INFO |FileManager | | listening on 0.0.0.0:30033
    2010-04-24 18:21:14.604862|INFO |VirtualServer | 1| listening on 0.0.0.0:9987

    <snip -- clipped token creation>

    2010-04-24 18:21:14.634942|INFO |Query | | listening on 0.0.0.0:10011
    2010-04-24 18:21:15.330552|ERROR |Accounting | | too many slots hosted, shutting down!
    2010-04-24 18:21:15.433819|INFO |VirtualServer | 1| stopped

  8. #8
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,307
    And the license isn't used anywhere else?

  9. #9
    Join Date
    April 2010
    Location
    Canada
    Posts
    2
    Sorry for the long time to check forums -- I have been in hospital.
    (The surgury was successful, but does not remove all of the cancer.)

    > And the license isn't used anywhere else?

    I posted the entire transcript of the session, with my cuts clearly marked.
    The TS server shuts down within seconds of being started.
    Thus, as far as I can tell, the license is *not* used anywhere else.

    ***
    EDIT: I can no longer reproduce the problem.
    The only differences that I can think of:
    (1) OS upgrade from Mac 10.6.3 --> 10.6.3a
    (2) The computer was shut down for two week (unlikely to be the fix -- I rebooted before attempting to resolve this problem via the forums)
    Last edited by shisui; May 19th, 2010 at 06:47 PM. Reason: new data

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hello, i have a question to locate a server
    By Greenarm in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: March 28th, 2013, 08:24 AM
  2. Error code "ts3client_win32.exe - Unable To Locate Component
    By aimbotshere in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: November 5th, 2012, 01:46 PM
  3. How to locate port?
    By Jbrown84 in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: August 16th, 2010, 09:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •