Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 40 of 140 FirstFirst ... 3038394041425090 ... LastLast
Results 586 to 600 of 2094
  1. #586
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by -{HGH}-GEN.Skylab View Post
    It now works :-)

    It has been running for 1 minute now, and I will give you some feedback or let you know if anything goes wrong. I started it with java -mx30M -jar JTS3ServerMod.jar
    Do you use something like screen or nohup? If not, you may have the problem that the bot quit if you close your SSH session.

    In this case, read in the readme file the block with the name:
    -= Run Bot on Linux =-

  2. #587
    Join Date
    January 2010
    Location
    New England USA / Marnbach, Weilheim i.OB, Germany
    Posts
    428
    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    Do you use something like screen or nohup? If not, you may have the problem that the bot quit if you close your SSH session.

    In this case, read in the readme file the block with the name:
    -= Run Bot on Linux =-
    I was wondering why when I returned home that the bot was not running

    You've got it all covered in the readme, I just overlooked it. Thanks for mentioning that!

  3. #588
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    Windows Webserver 2008 64 Bit.

    After the Update from 3.3.6 final to 3.4.0 rc2 he isn't working.
    Don't know what's wrong. All Settings ok.

    Code:
    2010-10-19 17:34:26    START_MOD    clan: Virtual bot instance starts now
    2010-10-19 17:34:47    START_ERROR    clan: Critical: Unable to connect to Teamspeak 3 server!
    2010-10-19 17:34:47    START_ERROR    clan: Exception connectTS3Query(): java.net.ConnectException: Connection timed out: connect
    2010-10-19 17:34:47    STOP_MOD    clan: Virtual bot instance stopped


    EDIT: Now it works. Strange.
    Just for Info.. When come this Error?
    Last edited by SmokinShark; October 19th, 2010 at 05:00 PM. Reason: See the EDIT.

  4. #589
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by SmokinShark View Post
    Just for Info.. When come this Error?
    This is the official reason from Java documentation:
    A ConnectException is thrown if a connection is refused to the remote host for a remote method call.
    Don't know why, but it seems the bot was blocked somewhere between Bot and TS3 server .

    But good to know that this works now.

  5. #590
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    I have just watched if the Bot is still running have had to once again find that he was simply stopped again.
    No Settings were be setted in this Time on the Server.
    That was in other Versions before too!
    Hope you know the Problem and can fix it.


    Code:
    2010-10-19 18:36:41    CLIENTLIST_ERROR    clan: Critical: Error while getting client list!
    2010-10-19 18:36:41    CLIENTLIST_ERROR    clan: readIncoming(): null object, maybe connection to TS3 server interrupted.
    2010-10-19 18:36:41    RECONNECT_INFO    clan: Reconnecting in 65 seconds...
    2010-10-19 18:37:46    START_MOD    clan: Virtual bot instance starts now
    2010-10-19 18:37:46    START_INFO    clan: Successful connected to 127.0.0.1:10011!
    2010-10-19 18:37:46    START_INFO    clan: Login as "serveradmin" successful!
    2010-10-19 18:47:46    START_ERROR    clan: Critical: Unable to select virtual server 1!
    2010-10-19 18:47:46    START_ERROR    clan: readIncoming(): null object, maybe connection to TS3 server interrupted.
    2010-10-19 18:47:46    STOP_MOD    clan: Virtual bot instance stopped

  6. #591
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    80
    Quote Originally Posted by SmokinShark View Post
    I have just watched if the Bot is still running have had to once again find that he was simply stopped again.
    No Settings were be setted in this Time on the Server.
    That was in other Versions before too!
    Hope you know the Problem and can fix it.


    Code:
    2010-10-19 18:36:41    CLIENTLIST_ERROR    clan: Critical: Error while getting client list!
    2010-10-19 18:36:41    CLIENTLIST_ERROR    clan: readIncoming(): null object, maybe connection to TS3 server interrupted.
    2010-10-19 18:36:41    RECONNECT_INFO    clan: Reconnecting in 65 seconds...
    2010-10-19 18:37:46    START_MOD    clan: Virtual bot instance starts now
    2010-10-19 18:37:46    START_INFO    clan: Successful connected to 127.0.0.1:10011!
    2010-10-19 18:37:46    START_INFO    clan: Login as "serveradmin" successful!
    2010-10-19 18:47:46    START_ERROR    clan: Critical: Unable to select virtual server 1!
    2010-10-19 18:47:46    START_ERROR    clan: readIncoming(): null object, maybe connection to TS3 server interrupted.
    2010-10-19 18:47:46    STOP_MOD    clan: Virtual bot instance stopped
    I think it's a problem in the config. Can you post your config?

  7. #592
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    @ SmokinShark: If the connection to the server is not the problem, the bot may get banned by the TS3 server. I don't know any other reasons why this error message occur.

    But we can talk together in Teamspeak 3 to find the problem.

  8. #593
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    Quote Originally Posted by Basert View Post
    I think it's a problem in the config. Can you post your config?
    I could, but i don't make it.
    Only 3 Things changed:
    Code:
    - Query PW
    - Bot Name
    - Away Mover activated / Channel set


    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    @ SmokinShark: If the connection to the server is not the problem, the bot may get banned by the TS3 server.
    I don't know any other reasons why this error message occur.
    Strange. 127.0.0.1 is in the Whitelist. So why should the Bot get banned?

    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    But we can talk together in Teamspeak 3 to find the problem.
    Sure. Search my on the Official Public (Same Name). I'm there online till 14:30 H.

  9. #594
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    64
    Quote Originally Posted by SmokinShark View Post
    Strange. 127.0.0.1 is in the Whitelist. So why should the Bot get banned?
    check the Password of the query admin, that can be a reason too.

  10. #595
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    Quote Originally Posted by SmokinShark View Post
    Now it works
    Quote Originally Posted by St3v3 View Post
    check the Password of the query admin
    Logic?

  11. #596
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    64
    omg man, did u thing i take a look on 1000 posts before that u edit something?

  12. #597
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    This is a bad Place to be Agressive.

  13. #598
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by SmokinShark View Post
    Strange. 127.0.0.1 is in the Whitelist. So why should the Bot get banned?
    Do you also use 127.0.0.1 as IP in the bot config file?


    Quote Originally Posted by SmokinShark View Post
    Sure. Search my on the Official Public (Same Name). I'm there online till 14:30 H.
    At this time I am at work. I would also invite you to my TS3 server, public servers with public channels are bad for specific helping lessons .

    Would be nice if you can contact me by any messenger (contact details on the first page), so it is easier to schedule a meeting.

  14. #599
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany, Cologne
    Posts
    1,364
    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    Do you also use 127.0.0.1 as IP in the bot config file?
    Yes, i do!

    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    At this time I am at work. I would also invite you to my TS3 server, public servers with public channels are bad for specific helping lessons .
    Do it.

    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    Would be nice if you can contact me by any messenger (contact details on the first page), so it is easier to schedule a meeting.
    Added @ MSN.

  15. #600
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Possible bug in TS3 server pre beta 30 found and reported here:
    http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=59278

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [No Bug] Idle Time even thou people are not idle.
    By brewek in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: November 10th, 2011, 03:27 PM
  2. [Resolved] JTS3ServerMod server query permission help
    By n406c in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: April 1st, 2011, 10:08 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: January 9th, 2011, 02:58 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •