Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 56 of 140 FirstFirst ... 646545556575866106 ... LastLast
Results 826 to 840 of 2094
  1. #826
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by Sinned View Post
    I have restarted my server, but the warning "CLIENT_IDLE_TIME_WARNING" is still
    Please check the idle time within your TS3 client of the client that gets moved all the time.
    Which TS3 server version do you use?

  2. #827
    Join Date
    July 2011
    Posts
    10
    Its not the same client who gets moved. Its me the Server Admin and all other on my Server.

    TS3 Ser Version is 3.0.0-rc1 [Build: 14468]

  3. #828
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by Sinned View Post
    Its not the same client who gets moved. Its me the Server Admin and all other on my Server.
    Doesn't matter, as soon as the bot moves someone, check the idle time of this client.

  4. #829
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    New final version:

    Version 3.6.1 Final (14.07.2011)
    + Added new keyword for the client IP address at the welcome message, just check out the welcomemessages.cfg file.
    - Removed welcome message keyword %CLIENT_UNREAD_MESSAGES%, because Teamspeak Systems removed this information in TS3 server rc2.
    - Smaller fixes at the welcome message creation.
    o Changed version check server. No visible changes.
    Like always: Download link and more informations at the first post on page 1.

  5. #830
    Join Date
    July 2011
    Posts
    10
    Ok, i observed the idle time. If someone inaktive for 10 min then the bot move them and the idle time will be not reset. But if someone moved by the bot before the max idle time end, then will the idle time reset

    i hope u understand my bad english ^^

  6. #831
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by Sinned View Post
    Ok, i observed the idle time. If someone inaktive for 10 min then the bot move them and the idle time will be not reset. But if someone moved by the bot before the max idle time end, then will the idle time reset
    Why should the idle time reset if the bot moves someone. I have no idea currently. You are the only one who reports this problem to me with the current TS3 server version.

  7. #832
    Join Date
    July 2011
    Posts
    10
    I dont know why it is reset. I try to update the TS3 and your TS3 Bot. Otherwise i must uninstall the Bot

  8. #833
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by Sinned View Post
    I try to update the TS3 and your TS3 Bot. Otherwise i must uninstall the Bot
    Sorry, I wish I could help you here. But in this case the bot gets wrong data from the TS3 server, I can't do anything on the bot side. Looks like a bug of the TS3 server on your server.

  9. #834
    Join Date
    May 2011
    Posts
    22
    Hello, every time I open the bot, (I open it from mod-windows not jar because jar doesn't do anything when I open it) it will do this
    http://i55.tinypic.com/2iuyquh.jpg

    I put in all the server info the config file.


    EDIT:I fixed the port but now it's stuck at this

    http://i55.tinypic.com/34699wk.png

    EDIT2:Alright some times instead of being stuck it says this I think it is because of the white list step. What is the ip of the program?
    And it says this in the log

    2011-07-15 12:22:59 START_MOD Virtual bot instance "clan" starts now
    2011-07-15 12:23:00 START_INFO Successful connected to 67.170.252.23!
    2011-07-15 12:23:00 START_INFO Login as "reaply" successful!
    2011-07-15 12:23:00 PERMISSION_CACHE Warning: Unable to receive permission list! If wanted, set permission b_serverinstance_permission_list.
    2011-07-15 12:23:00 PERMISSION_CACHE ServerQuery Error 2568 @ getList(): insufficient client permissions - Permission ID: 4358
    2011-07-15 12:23:00 START_INFO Successful selected virtual server on port 9987!
    2011-07-15 12:23:00 CHANNELLIST_ERROR Critical: Error while getting channel list!
    2011-07-15 12:23:00 CHANNELLIST_ERROR ServerQuery Error 3331 @ getList(): flood ban
    2011-07-15 12:23:00 STOP_MOD Virtual bot instance stopped
    http://i53.tinypic.com/2qnp4jm.png

    What is the ip of the program?
    Last edited by reaply; July 16th, 2011 at 01:43 AM.

  10. #835
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by reaply View Post
    What is the ip of the program?
    The IP address of the computer where the bot is running. If the bot runs on the same computer as the TS3 server, you should use 127.0.0.1 as server address for the bot. Because this interface is whitelisted by default.

  11. #836
    Join Date
    May 2011
    Posts
    22
    It is whitelisted though.

  12. #837
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    80
    If the bot is runnig on the same machine, just connect to 127.0.0.1, and not to your ip. This is whitlisted by default.

    And allow, that the bot can see: b_serverinstance_permission_list

  13. #838
    Join Date
    May 2011
    Posts
    22
    How do I let the bot get access to it? I can't seem to figure it out.

  14. #839
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    80
    Do you have Super-Server-Admin rights, or just the normal Server Admin?
    If first, allow the right to User-Group "Guest Server Query",
    if second allow the right to User-Group "Guest".

  15. #840
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by Basert View Post
    Do you have Super-Server-Admin rights, or just the normal Server Admin?
    If first, allow the right to User-Group "Guest Server Query",
    if second allow the right to User-Group "Guest".
    If wanted, the permission b_serverinstance_permission_list should be added to the bot user (or server group). Not to the guest groups. But this permission is not necessary to run the bot. Just needed for the permission name in the bot log file, if a permission is missing.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)

Similar Threads

  1. [No Bug] Idle Time even thou people are not idle.
    By brewek in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: November 10th, 2011, 04:27 PM
  2. [Resolved] JTS3ServerMod server query permission help
    By n406c in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: April 1st, 2011, 11:08 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: January 9th, 2011, 03:58 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •