Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 67 of 140 FirstFirst ... 1757656667686977117 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 2094
  1. #991
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    404
    After upgrading OS, BOT running fine again. Don't know what was the problem though but it helped.

  2. #992
    Join Date
    February 2010
    Location
    Germany
    Posts
    25
    hi Stefan,

    is it possible to start the bot whitout screen ??

  3. #993
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by LordAnubis View Post
    is it possible to start the bot whitout screen ??
    Of course, using screen is just one solution to start a process in background. Choose a way you like.

  4. #994
    Join Date
    February 2010
    Location
    Germany
    Posts
    25
    then i use the commandline without the screen order ??

  5. #995
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by LordAnubis View Post
    then i use the commandline without the screen order ??
    Of course, if you leave the shell window open.

  6. #996
    Join Date
    February 2010
    Location
    Germany
    Posts
    25
    maybe a stupid question, but can i run the bot on a windows system and ts is on linux, then i would run the bot on an small client at home under windows xp to protect the linux ts ???

  7. #997
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    why not? As long as you have Query open for the world and your system runs 24/7...

  8. #998
    Join Date
    April 2010
    Location
    Germany
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by LordAnubis View Post
    maybe a stupid question, but can i run the bot on a windows system and ts is on linux, then i would run the bot on an small client at home under windows xp to protect the linux ts ???
    You can Do that but keep in mind to enter your Ip to the Whitelist of the Server. And if you have an Dynamic Ip Aktivate the Slowmode of the Bot otherwise the Bot will be Bannd while Flodding *G*

    Unitec

  9. #999
    Join Date
    June 2010
    Location
    france
    Posts
    5

    hi,

    i need litel help about Log on Ts3 server on ubuntu.

    when i check my log JTS3serverMod Flood all 1 sec this :

    2012-08-10 19:43:40.490619|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:41.534594|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:42.578621|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:43.622628|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:44.666609|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:45.714611|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:46.758611|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:47.806658|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:48.850608|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:49.894602|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:50.938689|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:51.986670|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:53.030605|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:54.074604|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:55.118590|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:56.166727|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:57.214618|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    2012-08-10 19:43:58.258590|INFO |Query | 1| query from 2 "Mon IP" issued: clientlist -away -groups -times
    i just need some help for fix.
    On my TS3 Virtual server i have try too untick "Server and ServerQuery" but d ont work

    Any Idea ??

  10. #1000
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Thats normal since you chose to log Query Commands.
    The Server will log any Queries sent and if this Tool does the clientlist command every second (for whatever reason) then this is what happens.

    To prevent this from appearing in your Logs you would need to connect to the server then right click the servername -> Edit Virtual Server -> More -> Logs -> UNcheck ServerQuery -> Ok

    This will also prevent any other Query Connections from being logged though...

  11. #1001
    Join Date
    June 2010
    Location
    france
    Posts
    5
    hi silentstorm,

    On my TS3 Virtual server i have try too untick "Server and ServerQuery" but d ont work
    i have try too untick: "Server and ServerQuery" in my Virtual Server and JTS3server all time flood my Logs File.

    Name:  evsTS3.jpg
Views: 523
Size:  45.2 KB

    if another idea i m up

  12. #1002
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    it shouldn't do the same Log Messages anymore (except for other Virtual Servers maybe)... what it might still be logging is the Query Client connecting, if it does disable Client logging which will have the downside of not logging clients connecting nor logging any Bans.

  13. #1003
    Join Date
    February 2010
    Location
    Internet
    Posts
    62
    Hi,
    The script will have some improvement for the "connection stability".
    I have to restart many times, the bot drops after few hours/days. The reconnection doesn't works well.
    This is the only one bug I have found.
    Sure, the IP is in whitelist, no problem with bot server or ts3 server (are different machines).
    Thanks!

  14. #1004
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by TeamSpeak3 View Post
    the bot drops after few hours/days. The reconnection doesn't works well.
    Please send me the bot logfile of this.

  15. #1005
    Join Date
    February 2012
    Location
    Poland
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by Boukipike View Post
    i have try too untick: "Server and ServerQuery" in my Virtual Server and JTS3server all time flood my Logs File.
    Name:  evsTS3.jpg
Views: 523
Size:  45.2 KB
    Quote Originally Posted by SilentStorm
    it shouldn't do the same Log Messages anymore (except for other Virtual Servers maybe)... what it might still be logging is the Query Client connecting, if it does disable Client logging which will have the downside of not logging clients connecting nor logging any Bans.
    Go to directory of your ts3 server, open ts3server.ini and set logquerycommands=0 (then ofc restart) and I think you can normally check ServerQuery logs in a Virtualserver settings without that flood

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [No Bug] Idle Time even thou people are not idle.
    By brewek in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: November 10th, 2011, 03:27 PM
  2. [Resolved] JTS3ServerMod server query permission help
    By n406c in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: April 1st, 2011, 10:08 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: January 9th, 2011, 02:58 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •