Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 111 of 140 FirstFirst ... 1161101109110111112113121 ... LastLast
Results 1,651 to 1,665 of 2094
  1. #1651
    Join Date
    August 2015
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    @ C0mm4nd3r: Please send me the config and log files of the bot to my mail address (you will find it in the readme.txt file).
    Sorry for the delay, I was on vacations. Thank you for the response, I emailed the config and logs right now

  2. #1652
    Join Date
    March 2015
    Posts
    8
    Hi!
    Please add feature to !register (move to specified group, i.e. Verified) or if somebody send !register, send back some random letters and wait for him to reply them. If he reply correct, then give add him to group.
    And please some like !servergroup <group name> (add user to specified group if he is allowed to get it (i.e. group 10 is allowed to get group 12,16,19)).
    Or maybe on specified channel join (i.e. "Get rank Player here") user gets rank and is moved back (or if he already is in a group Player, remove him from group, and move back).
    The second and/or third idea is important for me. I want to give users possibility to get ranks without asking admins to do so. Unfortunately TS3 don't have some like "i_group_member_add_own_power", that's why I'm asking you
    Best regards
    Sorry for my English :c

  3. #1653
    Join Date
    November 2011
    Posts
    28

    active one of subchannels, bot count it as active parrent channel = possible?

    • ID:1
      • Game Squad ID:11
        • AFK ID:111
        • party ID:112

    Ok so i have question about inactive channels delete function.. If i want to never delete channel id 1 i should set
    icc_ignore_channels = 1 it's clear. But now if i want to bot check channel id11 with subchannels id 111,112 and and if i wants to bot remove them only if each of them there will be people, it's possible? i mean if there was no activity it should delete 11 and subchannels, clear. but if there was someone on example channel afk id 111 i want to bot count it as activity on parent channel ID 11 and no delete them(also no delete id 112), it's possible? how should i configure it?

  4. #1654
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    @ Viziss:
    If someone is in the channel id 112, all parent channels will reset the inactivity counter too. That means if someone enters channel id 112 and speak, the channel id 1 and 11 are also not inactive anymore.

    Do I understand you correctly:
    If channel id 11, 111 and 112 are inactive/unused, you want to delete this three channels?
    If I remember correctly, you have to set the following:
    FUNCTIONNAME_parentchannel_list = 11
    FUNCTIONNAME_parentchannel_list_mode = parentonly

    Of course, you should test this before you put this settings on the productive server, if you are unsure.

  5. #1655
    Join Date
    September 2015
    Posts
    2
    Is thre any way to make it so that auto mover/afk bot moves people to their default channel?

  6. #1656
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by Wtfaatp View Post
    Is thre any way to make it so that auto mover/afk bot moves people to their default channel?
    What do you mean with default channel? You can set every channel you want.
    If you need a different channel for every server group, you can create the Away Mover for every server group with a different target channel id.

  7. #1657
    Join Date
    September 2015
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    What do you mean with default channel? You can set every channel you want.
    If you need a different channel for every server group, you can create the Away Mover for every server group with a different target channel id.
    Yes, but that means I would have to create a custom user group for every single use who has there own channel.. Is there any way to make it move people to there default channel? The one they set in connection?

  8. #1658
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by Wtfaatp View Post
    Yes, but that means I would have to create a custom user group for every single use who has there own channel.. Is there any way to make it move people to there default channel? The one they set in connection?
    I still don't understand. If they set a default channel in the TS3 bookmarks, they will join into that channel by default, even without a bot.

  9. #1659
    Join Date
    October 2015
    Posts
    1
    Hi

    Is there a way to code our own functions ?

    Thanks

  10. #1660
    Join Date
    October 2015
    Posts
    2

    InstanceManager config file does not exists or is not readable, quitting now...

    Hello, first of all thanks a lot for this addon, great job.

    Everything work good exept if i try to launch a script to start the bot on boot placed in /etc/init.d (i'm using linix debian 8).

    i found a same probleme on the thread (old to 2010) and of your answer:

    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    Because the program search for the config folder in the current directory by default.
    Do you know any way to solve this problem?

    Thanks per advance ond sorry for my bad english.

  11. #1661
    Join Date
    October 2015
    Posts
    4
    In JTS3ServerMod IdleCheck function does not moveback from channel AFK (Talk Needed Power 999). How to set it up?

  12. #1662
    Join Date
    October 2015
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Namopsx View Post
    In JTS3ServerMod IdleCheck function does not moveback from channel AFK (Talk Needed Power 999). How to set it up?
    @Namopsx, i'm not a pro but with my test, on a "talk power channel" it can't detect if you talk again and the iddle time stay and continu so it's normal your users are not moved back... Users gets mooved back only if the do an action like unmute.
    You can dedicate a channel without talk power where the bot auto move the afk iddle users and then it will work, i think there is no other setup due the iddle check can't be reset by talking on a muted channel... (you can block this not muted channel for users and the bot still continu to work and move inside your afk iddle users)

    Not sure it is realy understandable due my bad english but i hope it will help you

  13. #1663
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,360
    Quote Originally Posted by Exorion View Post
    Is there a way to code our own functions ?
    This is planned for the next big release (version 6.0). Can't say when, but it will still take some months at least.

    Quote Originally Posted by scarlabeboy View Post
    Everything work good exept if i try to launch a script to start the bot on boot placed in /etc/init.d (i'm using linix debian 8). Do you know any way to solve this problem?
    Well, two possibilities:
    - Change directory with cd command first.
    - Use absolute path in all config files and use the -config argument of the JTS3ServerMod. Look into the readme.txt file to know more about start arguments.

    New final version:

    Quote Originally Posted by changelog.txt
    Version 5.5.5 (25.10.2015)
    + New way to create a Windows Service of the JTS3ServerMod. Now it is possible to stop the bot by stopping the service.
    This new way is also compatible with Windows 10 (and should be also compatible with Windows 8, 8.1, Server 2012 and 2012 R2).
    Check out the tools directory! Thanks to the team behind the tool procrun from Apache Commons!
    - Bugfix: ChannelNotify throw a NullPointerException, if the AutoMove function was moving a client into the channel of ChannelNotify. Fixed now! (thx to Mischa F.)
    o Path values can contain now the variable %apphome% which will be replaced with the environment variable app.home.
    app.home will be set while starting the JTS3ServerMod as a Windows service created by my script.
    But you can also set this app.home variable while adding the argument -Dapp.home=PATH_TO_JTS3SERVERMOD while starting the JTS3ServerMod.
    If no app.home environment variable exists, it will be replaced with an empty string.
    o Recreated JTS3ServerMod Windows executables with the current version of Launch4j (because of bugfixes).
    More information and download link in first post on page one.
    Last edited by dante696; October 26th, 2015 at 08:32 AM. Reason: merged

  14. #1664
    Join Date
    November 2015
    Posts
    0

    Question

    Anyway to explain how to create the INIT.D service for the bot? I readed the DE version on the forum but couln't understand it because i don't speak it. Anyway to create the service for an Ubuntu 14.04 Dedicated Server?

    Would be really appreciated c:

  15. #1665
    Join Date
    November 2015
    Posts
    8
    Hi,

    I'm new at JTS3ServerMod Bot. Recently I installed and configure bot. Everything looks fine because I see bot on my list of users, but I have problem with WelcomeMessage. When client connect to server doesn't appear any message
    Here is my part of cfg:
    Code:
    bot_functions = WelcomeMessage:welcome,WelcomeMessage:welcome_guest
    welcome_group_list =
    welcome_group_list_mode =
    welcome_showonconnectionnumber = -1
    welcome_message_mode = chat
    welcome_file = config/8686/welcomemessages.cfg
    
    welcome_guest_group_list =
    welcome_guest_group_list_mode =
    welcome_guest_showonconnectionnumber = -1
    welcome_guest_message_mode = chat
    welcome_guest_file = config/8686/welcomemessages.cfg
    and while turning on bot:
    Code:
    java -jar JTS3ServerMod.jar
    JTS3ServerMod 5.5.4 (11.07.2015) Instance Manager started...
    bot1: Virtual bot instance "bot1" starts now
    bot1: Successful connected to '127.0.0.1'!
    bot1: Login as "serveradmin" successful!
    bot1: Successful selected virtual server on port 9988!
    bot1: Server connection log is activated and will be written into the file: JTS3ServerMod_server8686_login.csv
    bot1: Creating client database cache...
    bot1 / welcome: All new connecting clients get the welcome message from file config/8686/welcomemessages.cfg
    bot1 / welcome_guest: All new connecting clients get the welcome message from file config/8686/welcomemessages.cfg
    bot1: Bot started and connected successful, write !botinfo in server chat to get an answer!
    bot1: Client database cache created, 6 clients in cache.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Similar Threads

  1. [No Bug] Idle Time even thou people are not idle.
    By brewek in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: November 10th, 2011, 04:27 PM
  2. [Resolved] JTS3ServerMod server query permission help
    By n406c in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: April 1st, 2011, 11:08 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: January 9th, 2011, 03:58 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •